Byhan Üye Katılım 22 Şub 2024 Mesajlar 131 Tepkime puanı 125 Konum İSTANBUL İsim Tarık Araç golf 7,5 hıghline 2 Mar 2024 #1 Arkadaşlar aracım için halı paspas ihtiyacım var elinde olan varsa eğer alabilirim. teşekkürler .
muratozcetin27 Üye Katılım 15 Ağu 2017 Mesajlar 186 Tepkime puanı 103 İsim Murat 4 Mar 2024 #2 Byhan dedi: Arkadaşlar aracım için halı paspas ihtiyacım var elinde olan varsa eğer alabilirim. teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Benim aracımda halı paspas takılı yaşadığım bölge tozlu ve çamurlu olduğu için kauçuk paspasa geçmeyi düşünüyorum dm den görüşebiliriz düşünürseniz
Byhan dedi: Arkadaşlar aracım için halı paspas ihtiyacım var elinde olan varsa eğer alabilirim. teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Benim aracımda halı paspas takılı yaşadığım bölge tozlu ve çamurlu olduğu için kauçuk paspasa geçmeyi düşünüyorum dm den görüşebiliriz düşünürseniz
isok Üye Katılım 22 Şub 2016 Mesajlar 129 Tepkime puanı 98 Konum Konya İsim ismail k 5 Mar 2024 #3 Aracı daha bayiden çıkarmadan kauçuk paspas taktığım için sıfır hiç ayak basılmamış halı paspas var elimde poşetine koyup kaldırmıştım
Aracı daha bayiden çıkarmadan kauçuk paspas taktığım için sıfır hiç ayak basılmamış halı paspas var elimde poşetine koyup kaldırmıştım
KS KS Byhan Üye Katılım 22 Şub 2024 Mesajlar 131 Tepkime puanı 125 Konum İSTANBUL İsim Tarık Araç golf 7,5 hıghline 5 Mar 2024 #4 isok dedi: Aracı daha bayiden çıkarmadan kauçuk paspas taktığım için sıfır hiç ayak basılmamış halı paspas var elimde poşetine koyup kaldırmıştım Genişletmek için tıkla ... İsmail bey nasıl görüşelim
isok dedi: Aracı daha bayiden çıkarmadan kauçuk paspas taktığım için sıfır hiç ayak basılmamış halı paspas var elimde poşetine koyup kaldırmıştım Genişletmek için tıkla ... İsmail bey nasıl görüşelim