Gelen ürünler ince uzun kutulumu, kare gibi kutulumuydu?2013 model Golf 7 aracıma 7.5 led stop arıyorum. 3 defa sıfır stop söyledim üçünde de frende takılıyor. Var mı sorunsuz satan birisi?
Evet hocamGelen ürünler ince uzun kutulumu, kare gibi kutulumuydu?
Telefon no atarmısınGelen ürünler ince uzun kutulumu, kare gibi kutulumuydu?
aracınız 7.5 olmadığı için led kodlaması lazım. sizin kendi aracınızda çünkü halojen stop var. Mustafa hocam size yardımcıda olacaktır. Montaj sonrası konuyu güncellermisiniz fotoğraf ile ?2013 model Golf 7 aracıma 7.5 led stop arıyorum. 3 defa sıfır stop söyledim üçünde de frende takılıyor. Var mı sorunsuz satan birisi?
Nasıl frende kalıyor görsel eklemeniz mümkün mü? nerden temin ettiniz markasını biliyor musunuz?2013 model Golf 7 aracıma 7.5 led stop arıyorum. 3 defa sıfır stop söyledim üçünde de frende takılıyor. Var mı sorunsuz satan birisi?
Hocam frene basınca kesik kesik yanıyor ya drenden çekincede kesik kesik yanıyor ilk aldıgım ürüm vland markaydıNasıl frende kalıyor görsel eklemeniz mümkün mü? nerden temin ettiniz markasını biliyor musunuz?
Tamamdıraracınız 7.5 olmadığı için led kodlaması lazım. sizin kendi aracınızda çünkü halojen stop var. Mustafa hocam size yardımcıda olacaktır. Montaj sonrası konuyu güncellermisiniz fotoğraf ile ?
Hocam ben de 2016 comfortline aracıma sy marka 7.5 led stop aldım aynı sorunu bende yaşıyorum. Hatta bazen fotoğraftaki gibi bir taraf frende bir taraf stopta kalıyor. Çözerseniz burdan bahsedebilir misiniz? Bende araştırıyorum çözümünü eğer bulursam iletirim sizeHocam frene basınca kesik kesik yanıyor ya drenden çekincede kesik kesik yanıyor ilk aldıgım ürüm vland markaydı
Sonraki aldıklarımda daylighting yazıyordu hepsinde aynı sorunu yaşadım
Nasıl frende kalıyor görsel eklemeniz mümkün mü? nerden temin ettiniz markasını biliyor musunuz?
Abi kart arızalıHocam ben de 2016 comfortline aracıma sy marka 7.5 led stop aldım aynı sorunu bende yaşıyorum. Hatta bazen fotoğraftaki gibi bir taraf frende bir taraf stopta kalıyor. Çözerseniz burdan bahsedebilir misiniz? Bende araştırıyorum çözümünü eğer bulursam iletirim size
Nasıl yani ? Ben şimdi aldığım firma ile görüştüm kodlama yapılması gerekiyor o yüzden bu durum oluyor dediler.Abi kart arızalı
Nerden aldınızNasıl yani ? Ben şimdi aldığım firma ile görüştüm kodlama yapılması gerekiyor o yüzden bu durum oluyor dediler.