Fiyat nedir abiBen üretiyorum, mevcut elimde.
Kodlama ne kadar abim
Vas5054 kablosu varsa, uzaktan baglanti verebiliyorsaniz ancak yapilabilir. 500₺ tutar o da. Kodlamadan once sizin yapmaniz gereken bir kac degisiklik de var arac icinde tabi. O sekilde hatasiz kullanilabilir.Kodlama ne kadar abim
Abi benim farlar orijinal highline farı u led far alacağım bunu direkt takıp çalıştırma şansım yok muVas5054 kablosu varsa, uzaktan baglanti verebiliyorsaniz ancak yapilabilir. 500₺ tutar o da. Kodlamadan once sizin yapmaniz gereken bir kac degisiklik de var arac icinde tabi. O sekilde hatasiz kullanilabilir.
Hayir imkansiz. Soketi takip hicbir sey yapmazsaniz AFL hatasi verir ve uzunlariniz calismaz. Highline sistemden Comfortline sisteme gecmek basit bir operasyon degil nşa. Ben çift tarafli soket ureterek ugrasmayi minimuma indirmeye calisiyorum sadece.Abi benim farlar orijinal highline farı u led far alacağım bunu direkt takıp çalıştırma şansım yok mu
Soketi aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor abi araç içerisinde ne değiştirmemiz lazımHayir imkansiz. Soketi takip hicbir sey yapmazsaniz AFL hatasi verir ve uzunlariniz calismaz. Highline sistemden Comfortline sisteme gecmek basit bir operasyon degil nşa. Ben çift tarafli soket ureterek ugrasmayi minimuma indirmeye calisiyorum sadece.
Afl beynini sokmeniz gerekiyor. Yerini ve sokme yontemini tarif ederim.Soketi aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor abi araç içerisinde ne değiştirmemiz lazım
orijinalliği bozulmasın da başka bir şey istememAfl beynini sokmeniz gerekiyor. Yerini ve sokme yontemini tarif ederim.
Bozulur tabii ki, seviye dusuyorsunuz. Hic girmeyin bu ise tavsiyem.orijinalliği bozulmasın da başka bir şey istemem
Abi yani kesme biçme işlemi yapılacak mı ondan bahsediyorum orijinal soket sokete olduğu sürece sorun olmaz ayar düzenlenmez mi ki sonradan eskisine çevirmek istesekBozulur tabii ki, seviye dusuyorsunuz. Hic girmeyin bu ise tavsiyem.