- İsim
- Can
- Araç
- CADDY/A6/Clio
Gyeon WaterSpot ürününü kullanan oldumu, net bir bilgi edinemedim bu ürün hakkında.
kaportamda seramik olduğundan kireç lekesi oluşmuyor fakat ön cam ve cam tavanda ufak tefek lekeler var, geçenlerde başlık açmıştım hatta, beyaz sirke kabasını alıyor lekelerin fakat emin olamadığımdan çok fazla zorlamadım, auto glym glass polish de neredeyse işlevsiz bir ürün, elimle uygulayabileceğim tarzda bir şey arıyordum.Özellikle cam kireç lekesi için 3d eraser süper üründür. Kaportada oluşan lekelere mi kullanacaksınız
Kaportada kullanılınca korumayı da söker diye o açıdan sordum. Bu tarz kireç sökücü, böcek sökücü ürünler korumayı da alır.kaportamda seramik olduğundan kireç lekesi oluşmuyor fakat ön cam ve cam tavanda ufak tefek lekeler var, geçenlerde başlık açmıştım hatta, beyaz sirke kabasını alıyor lekelerin fakat emin olamadığımdan çok fazla zorlamadım, auto glym glass polish de neredeyse işlevsiz bir ürün, elimle uygulayabileceğim tarzda bir şey arıyordum.
kireç en fazla olsun olsun 10 gündür var, yüze tam olarak yerleştiğini düşünmüyorum, bu ürünü el ile kullanımda sonuç alır mıyım peki.Kaportada kullanılınca korumayı da söker diye o açıdan sordum. Bu tarz kireç sökücü, böcek sökücü ürünler korumayı da alır.
3d eraser uygulama pedi ile uygulanıp iyice durulanmalı, fitillere değmemeli. Uzun süre kalmış, sertleşmiş kireçlere güzel çözüm. Fakat günlük yıkama sonrası oluşan kireçleri sökmeye attığınız gibi soft ürünler daha cazip olacaktır.
Hocam 3d eraser kullanmıştım. Attığınız tarzda soft ürünü kireç lekesi var diye kullanmadım açıkçası. Koch fse almıştım ama kireç lekesi sonrası elime alıp da kullanamadımkireç en fazla olsun olsun 10 gündür var, yüze tam olarak yerleştiğini sanmam, bu ürünü el ile kullanımda sonuç alır mıyım peki
anladım, o zaman 3d eraser ürününü alayım anlaşılanHocam 3d eraser kullanmıştım. Attığınız tarzda soft ürünü kireç lekesi var diye kullanmadım açıkçası. Koch fse almıştım ama kireç lekesi sonrası elime alıp da kullanamadım
3d eraser en güçlü ürünlerden. Yıkama sonrası diğerleri gibi fısfıslayıp silecek kadar pratik uygulaması yok malesef. Eğer az ise öteki sıvı ürünlerden alıp deneyin derim, yetmezse mecbur 3d eraser denenebilir.anladım, o zaman 3d eraser ürününü alayım anlaşılan
beyaz sirke lekeleri geçiriyor fakat zarar verir mi bilemedim o yüzden çok fazla kullanamadım(kullandığım yerlerde işe yaradı), gyeon ürünü alıp denemek istiyorum ama işe yaramazsa üzülürüm 600tl çöpe atmak istemem.3d eraser en güçlü ürünlerden. Yıkama sonrası diğerleri gibi fısfıslayıp silecek kadar pratik uygulaması yok malesef. Eğer az ise öteki sıvı ürünlerden alıp deneyin derim, yetmezse mecbur 3d eraser denenebilir.
Hatta hiçbirini almadan beyaz sirke ile bir silin, o da geçirebilir. Markette 2 lt si 20 30 TL
O kadar vermeden önce sirkeyi denemek daha iyi olur. Temizlik amaçlı kullanılıyor zaten bu sirke. Mikrofiber havluları yıkarken de kullanıyorum bunu. YouTubeda falan da bununla ilgili videolar bulabilirsinizbeyaz sirke lekeleri geçiriyor fakat zarar verir mi bilemedim o yüzden çok fazla kullanamadım(kullandığım yerlerde işe yaradı), gyeon ürünü alıp denemek istiyorum ama işe yaramazsa üzülürüm 600tl çöpe atmak istemem.