Yağ bakımı önerileri

haktanlau

Üye
İsim
Haktan Duğan
Araç
Golf 7
Yağ bakımı yapacağım daha önce ki yağ bakımını sanayi de yaptırdım shell marka yağ kullandı araç 10 bin km yaptı 2 gün önce 1 litre yağ eksiltmiş ekledim şimdi bakım yaptıracağım böyle hazır mı alayım yoksa Ankara da uygun fiyata orjinal ürün alabileceğim yer var mı öneriniz nedir

Ekli dosyalar

• IMG_1577.png
    IMG_1577.png
    307.4 KB · Görüntüleme: 27
Yağ bakımı yapacağım daha önce ki yağ bakımını sanayi de yaptırdım shell marka yağ kullandı araç 10 bin km yaptı 2 gün önce 1 litre yağ eksiltmiş ekledim şimdi bakım yaptıracağım böyle hazır mı alayım yoksa Ankara da uygun fiyata orjinal ürün alabileceğim yer var mı öneriniz nedir
resimdeki iki markanında çakması çok fazla var, ucuza kaçmayın güvenilir yerden alın. Ankara Şaşmazda Esenler Otomotiv var, eski aracımız 0kmden beri orada bakıma giriyordu, oraya gidebilirsiniz, ucuz değil ama işlerini biliyorlar, yağ da onlar shell markasına geçti sanırım yakın zamanda ama castrol isterseniz onuda yaparlar.

filtremarketim.com
ve uzmanparca.com siteleri Mann filtre yetkili satıcıları güvenilir yerler,

Amazon Türkiye ‘deki Mann Filtre ürünlerinde (satıcı ve gönderici: Amazon ‘nun kendisi) olan filtreleri bizzat Mann Filtre Türkiye olduğu forumda daha önce konuşulmuştu.

Geri
Üst Alt