Herkese merhabalar iyi forumlar. Yaklaşık 1 yıldır Golf kullanıcısıyım fakat buraya yeni katıldım. Aracım comfotline mk7 1.6tdi+dsg. Kendim uğraşmayı denemeyi seviyorum. Yakın zamanda klon bir vagcom(23.3) kablosu satın aldım. Hâliyle araçla da biraz oynadım. Sonra Vgate cihazları gördüm ve acaba elimdeki vagcom kablosunu verip aynı satıcıdan vgate icar pro serisi bir cihaz mı alsam diye çok kararsız kaldım. Vcds ile yapabileceklerimin çeşidi/sınırı, diğer uygulamalara avantajı nedir net bilmiyorum. Amacım arıza kodu silmek değil, aracı bilgim dahilinde kurcalamak(gizli özellik, yeni donanım adaptasyonu filan).
Bilen, deneyen arkadaşlardan ricamdır malum başlık konuyu ele veriyor. Universal obd cihazlarının vag grubu dışında çok fazla marka araca erişebilmesi beni cezbediyor ve bağlantısı da çok kolay. Sizin öneriniz ne olurdu ve neden? Vcds ile diğer programlar(torque, carista, ddt4all, vs) arasında ne gibi farklılıklar/avantajlar/dezavantajlar var?
Bilen, deneyen arkadaşlardan ricamdır malum başlık konuyu ele veriyor. Universal obd cihazlarının vag grubu dışında çok fazla marka araca erişebilmesi beni cezbediyor ve bağlantısı da çok kolay. Sizin öneriniz ne olurdu ve neden? Vcds ile diğer programlar(torque, carista, ddt4all, vs) arasında ne gibi farklılıklar/avantajlar/dezavantajlar var?