Utku87
Üye
- İsim
- Akif
- Genel Bilgiler
- Merhabalar aracın 2. Sahibiyim.
Araç golf 7.5 1.4 tsi Highline 125bg olup 103.000kmdedir. Highline donanıma ek olarak aracımda
-14 yöne ayarlanabilen ergo comfort masajlı spor koltuk
- Discovery pro navigasyon sistemi( büyük el sensörlü tamamen dokunmatik ekran)(golflerde nadirdir)
- Cam tavan
- Yer tasarruflu stepne
- Geri görüş kamerası
- Çift Usb girişi( Kolçak içinde extra)
- Kablosuz şarj
- DYNAUDİO ses sistemi
- Anahtarsız giriş çıkış çalıştırma
Opsiyon olarak alınmıştır. Bütün opsiyonlar fabrikasyon olup sonradan montaj değildir. ( aracın ilk satın alınma faturası ve yedek anahtarı mevcuttur. Opsiyonları oradan da teyit edebilirsiniz.)
-Aracın lastikleri Continental marka olup 2022 yılına aittir.
-Bakımı 1 ay önce yapılmıştır.
- Muayenesi 2022 yılı ağustos ayında yapılmıştı diye hatırlıyorum.
Aracın ilk günden bu yana yetkili serviste bakımları yapılmıştır. Hiç bir bakımı aksatılmamıştır.( sorgulatabiliriz)
İyi niyet garantisi devam etmektedir.
17.02.2023 tarihinde araçta kalkışlarda titreme sorunu oluşması sebebiyle doğuş oto kartala başvurdum iyi niyet garantisi kapsamında aracın kavraması değişti(%90 parça ve işçilik desteği verildi) ve yıllık bakımları yapıldı.(kavrama 2 yıl garantilidir)( faturaları mevcuttur)( Kavrama konusunda en az 80.000 km daha kafanız rahat olabilir.)
Aracımda 13 bin TL tramer kaydı vardır. Benden önceki sahibinde sol tekerin çukura sert girmesinden dolayı jant amortisör ve plastik aksamlar değiştiği için ( doğuş otoda yapılmıştır kayıtlarda mevcuttur fotoları mevcut)
Sağ arka kapı ve marşpiyeller yarım parça boyalıdır. ( ben boyattım bir alanın ezilmesinden dolayıdır fotoğrafları mevcuttur)
Sağ arka çamurlukta ezik var fotoğrafta görebilirsiz boyasız göçük düzeltme istiyor.
Aracın birkaç yerinde küçük gamzeler mevcuttur.
Sol ön çamurlukta boyasız göçük düzeltme vardır.
Araç etrafında ufak tefek boyasız göçük düzeltme ve balata değişimi istiyor. Araç artıları ve eksileri ile yukarıda belirttiğim gibidir alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
- Boya ve Değişen
- Sağ arka kapı ve marşpiyeller yarımşar boyalı işleme ait resimler mevcut.
- Fiyat
- 1200000
Forum içine fiyatta yardımcı olurum. Takas 2022 üzeri golf 8 1.5 etsi ve audi a3 ile olabilir.