Motorun hali ne hocam
Dayıcım bırakıyorum kirli kalsın araba bile kirli çünkü sağdan soldan gören söylüyor bişey oluyor arabaya nazara gelmeyelim diye böyle ama temizler semde çekip atacağımMotorun hali ne hocam
Ben aracı alalı 2 ay oldu benim önceki araç opeldi çekip atsam nutkunuz tutulur su boruları radyatör bile yeniydi bozulmamasına ragn yaşından ötürü değişim yapmıştım içerisinde antifiriz var ona dikkat ettim alırken birde bu kab sanırım 2 tıp var birisi böyle köyü İnternette baktimda birisi şeffaf içi@kaan27
Hocam bu motor su(antifiriz) kabının hali nedir böyle?
Dıştan durum malum!!
Birde içteki antifirizin durumu nedir ?
Durum dış+iç hiç iyi degil gibi
Sizde durum bu
Olması gereken durum bu (benim araç 6 yıl 2 aylık motor su kabı biometrik foto)Ekli dosyayı görüntüle 73920Ekli dosyayı görüntüle 73921
Hayırlı olsun hocam. Biraz ilgiye ihtiyacı var evet. Dün de benim oğlana yaptık 1.6tdi 2.5luk olduk
Hayırlı olsun hocam. Biraz ilgiye ihtiyacı var evet. Dün de benim oğlana yaptık 1.6tdi 2.5luk olduk
Hayırlı olsun
@kaan27
Hocam bu motor su(antifiriz) kabının hali nedir böyle?
Dıştan durum malum!!
Birde içteki antifirizin durumu nedir ?
Durum dış+iç hiç iyi degil gibi
Sizde durum bu
Olması gereken durum bu (benim araç 6 yıl 2 aylık motor su kabı biometrik foto)Ekli dosyayı görüntüle 73920Ekli dosyayı görüntüle 73921
Maalesef öyle sprey motor temizleyicileri hiç iyi değil ilk gün güzel sonrasında toz alıyor brnim kullandığım malzeme kimyacı yapıyor burda sanayide eski aracım Opel 1 ay önce yıkanmış hali o motor@hosmyy
Benim gibi cahil cühela işlere kalkışıp Würth ün motor temizleme spreyini kullanmayınca motor böyle pak tertemiz kalır tabi.
ben yaptım bir hata?
yapmaz olaydım.
würth sprey?
ilk uyguladığımda vayyyyy ultra baba oldu deyipte , daha sonra bu spreyin toz,kir e karşı yapısma etkisini x5 kat arttırdığını gördük bu spreyin