Yeni Passat bayiye gelmiş iç hacmi B8 kasaya göre büyümüş arka diz mesafesi baya uzamış ve bagaj daha büyük geldi bana. Lansmanı yarın olacakmış ne düşünüyorsunuz?
evet direkt sw olarak tasarlandigi icinde baya farketmisSedan olmadigi icin Bagaj ve ic hacmi buyuk
Arkası çok güzel, ön de bana kalırsa iyi ancak yan tasarım biraz alışamadım, iç mekandaki ekran acayip büyük.Yeni Passat bayiye gelmiş iç hacmi B8 kasaya göre büyümüş arka diz mesafesi baya uzamış ve bagaj daha büyük geldi bana. Lansmanı yarın olacakmış ne düşünüyorsunuz?
Herkesin merak ettiği soru liste fiyatından azda olsa indirim olacak mı?https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri/yeni-passat.html
- Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı: ₺2.433.000,000
- Motorlar: 1.5 eTSI, 2.0 TSI 4MOTION, 2.0 TDI 4MOTION
- Donanım Seviyeleri: Business, Elegance, R-Line
Ekli dosyayı görüntüle 73941
Şaşırdım ay sonu bekliyordum. Tiguan var mıydı , yoksa ne zaman geleceğiyle ilgili dediler mi?Yeni Passat bayiye gelmiş iç hacmi B8 kasaya göre büyümüş arka diz mesafesi baya uzamış ve bagaj daha büyük geldi bana. Lansmanı yarın olacakmış ne düşünüyorsunuz?
hocam 1.5etsi elegance en ucuzu beyaz renk olarak 2.7mden baslayacakmis fotodaki arac opsiyonlu 2.8m dedi satis danismanikaç kayme hocam?
Hanımlar gayyışşş gibi bir pejo 2008 tercih ederler genelde, avm ye gitmek içinSw araç tam benlik diyene , biniciyim bu araca diyene
Kasım+aralıkta
Business sw passatı 1.510 dan verdiler ya! Alan 1000 kere hayrını görsün.
2.433 e? bu yeni business passat?
Alacak olana eminmisin kardeşim ?
Bak bu Sw Kasa ona göre ?
Gercekten SW ci misin?
Hanım ne diyor bu işe ?
Acaba made in france bir suvvv alsanız daha mı iyi olur?
Yada vag dan devam battal beden bi kodiaq daha mı hayırlı olur der
Dezenformasyonun babasını yapardım.