Herkese merhabalar, VCDS kodlaması bütün vag grubu araçlar içindir. App ve android telefonlar için aplikasyonlar mevcuttur. Tüm dilleri destekliyo
www.vag-coding.fr
www.vag-coding.fr
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Kendi araç kodlarmalarımızı yapmamıza yardımcı mı oluyorHerkese merhabalar, VCDS kodlaması bütün vag grubu araçlar içindir. App ve android telefonlar için aplikasyonlar mevcuttur. Tüm dilleri destekliyor.
https://www.vag-coding.fr/
Evet eğer vcds ve obd cihazınız varsa aracınızın gizli özelliklerini açabilirsiniz. VW,AUDİ,SEAT ve SKODA tüm modelleri için geçerli.Kendi araç kodlarmalarımızı yapmamıza yardımcı mı oluyor
Link acilmiyorHerkese merhabalar, VCDS kodlaması bütün vag grubu araçlar içindir. App ve android telefonlar için aplikasyonlar mevcuttur. Tüm dilleri destekliyor.
https://www.vag-coding.fr/
Obd cihazı önerisi yapabilir misin ? Ve uygulamanın app store linkini atarsan çok iyi olur vallaEvet eğer vcds ve obd cihazınız varsa aracınızın gizli özelliklerini açabilirsiniz. VW,AUDİ,SEAT ve SKODA tüm modelleri için geçerli.
Obd cihazı önerisi yapabilir misin ? Ve uygulamanın app store linkini
www.vag-coding.fr sitesine gir orda istersen siteden tüm kodlamalara ulaşabilirsin istersen aplikasyonu yükleyebilirsin.Obd cihazı önerisi yapabilir misin ? Ve uygulamanın app store linkini atarsan çok iyi olur valla
Obdeleven Pro Edition Ve ya vcds AliExpress önerebilirim
Obd cihazı önerisi yapabilir misin ? Ve uygulamanın app store linkini
www.vag-coding.fr sitesine gir orda istersen siteden tüm kodlamalara ulaşabilirsin istersen aplikasyonu yükleyebilirsin. ObdelevenObd cihazı önerisi yapabilir misin ? Ve uygulamanın app store linkini atarsan çok iyi olur valla
Link acilmiyog
Google ye vag-coding.fr yazın lütfen sanırım yurtdışı sitesi olduğu için engelleniyor.Link acilmiyor
Evet actim sanki ankk vagcom sitesini copy paste yapmışlarGoogle ye vag-coding.fr yazın lütfen sanırım yurtdışı sitesi olduğu için engelleniyor.
Ankk eski araçların kodlamaları mevcut bu tüm modelleri kapsıyor ve devamlı yeni özellik ekleniyor yani güncelleniyor devamlı.Evet actim sanki ankk vagcom sitesini copy paste yapmışlar
Güvenilir. Tüm kodlamalar doğrudur, hepsi test edilerek ekleniyor.Güvenilir mi ? Bozmayalım aracı.
Guzel o zaman teşekkür ederiz. Peki guncellenenilir vdcs kablosuna 2024 surum ne zaman gelir bilginiz var mi?Ankk eski araçların kodlamaları mevcut bu tüm modelleri kapsıyor ve devamlı yeni özellik ekleniyor yani güncelleniyor devamlı.
Güncellemeleri resmî olan Ross-Tech yayınlıyor, en son sürüm 23.11 yakında 24 sürümü gelir.Guzel o zaman teşekkür ederiz. Peki guncellenenilir vdcs kablosuna 2024 surum ne zaman gelir bilginiz var mi?
Evet şu an 2024 aronaya kodlama yapamiyorum beklemedeyizGüncellemeleri resmî olan Ross-Tech yayınlıyor, en son sürüm 23.11 yakında 24 sürümü gelir.
Harbiden bir cok kodlama var bana lazım olan bir seyi de buldum burdaGüvenilir. Tüm kodlamalar doğrudur, hepsi test edilerek ekleniyor.