Mortalkabuss
Üye
- İsim
- MeTiN BaYKaL
- Araç
- 2018 TİGUAN RLİNE 4 MOTİON
İstanbulda iseniz kartlada Ahmet otocam kartalda güzel fiyat verir işçilğide güzel bilginiz olsun @ahmetotocamMerhabalar bende şerit takip uygun cam değişimi yapicam fiyatları nedir şuan ne kadar tuttu maliyeti ön cam in
Selam.Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar Uygun fiyata çerçevesiz dikiz aynası arayışımdayım
İç kapaklarıda aranmaktadır yardımcı olursanız sevinirim
Kaskodan cam değişimi yapıldı güncel fiyatı montaj dahil 18.000 tl serviste ücretsiz camdan faydalandım öncesinde şerit takip sistemi vardı golf 7 camına uyumlu sonradan 7.5 olarak değiştimMerhabalar bende şerit takip uygun cam değişimi yapicam fiyatları nedir şuan ne kadar tuttu maliyeti ön cam in
Elinde olan arkadaşlar varsa onlardan da alabilirim servis haricindeSelam.
Trim parçalarını servisten temin edin. Çıkmacıda bulmanızla aynıya denk gelecektir ayna hariç.
Parça kodları:
5G0 868 437 A Y20 (Aynaya takılacak 3 trim parçasından büyük olanı)
3G0 858 633 ve 3G0 858 634 (Aynaya takılacak 2 adet trim kapakları)
Siyah renkli olmasını isterseniz onlarında parça numaraları sonlarına 82V eklenmiş halidir. 5G0 868 437 A 82V - 3G0 858 63382V - 3G0 858 63482V
Doğrudur başkan servisin tanzim süresi uzuyor genelde o yüzden yinede şansımı deneyim ama ayna için yardımcı olabilecek biri varsa sevinirimServiste plastik parçalar her daim ucuz olmuştur. Servisten temin etmek en iyi yoldur.
Hocam üretim tekniği yüksek kalite gerektirmeyen, yahut yüksek mukavemet gerektirmeyen sarf malzemelerinin ve plastik trimlerin çoğu Türkiye’de üretiliyor. Beklentinizden çok kısa sürede temin edilebilir muhtemelen.Doğrudur başkan servisin tanzim süresi uzuyor genelde o yüzden yinede şansımı deneyim ama ayna için yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
Onca yeri söktüm taktım daha bi tane made in turkey yazan parça görmedimHocam üretim tekniği yüksek kalite gerektirmeyen, yahut yüksek mukavemet gerektirmeyen sarf malzemelerinin ve plastik trimlerin çoğu Türkiye’de üretiliyor. Beklentinizden çok kısa sürede temin edilebilir muhtemelen.
Aynen başkan Türkiye de üremi yapılan herhangi bir parçası yok bütün parçalara hakimimOnca yeri söktüm taktım daha bi tane made in turkey yazan parça görmedim
Kaskodan cam değişimi yapıldı güncel fiyatı montaj dahil 18.000 tl serviste ücretsiz camdan faydalandım öncesinde şerit takip sistemi vardı golf 7 camına uyumlu sonradan 7.5 olarak değiştim
Bunu servisten temin edin hocam fiyatı uygun parçalar ben Ankara'da Arca'dan siparişi geçtim 1.5 gün sonra İstanbul'dan geldi direk. uzunca süre beklemezsiniz.Elinde olan arkadaşlar varsa onlardan da alabilirim servis haricinde
Teşekkür ederim kaskolu aracın zaten yılda 1 kez cam değişim hakkı vardırHayırlı olsun...
Camı ücretsiz nasıl değiştirdiniz...
Bu arada iyi artmış ben Golf8 camını 12.000₺ değiştirdim...