Geneva bence de çok eski bir görüntüye sahip. Bence madrid süper. Hele de araç koyu renkse.errayn41 dedi:1,2 comfortline için Geneva 17" düşünüyorum. Benim hoşuma gitti ama bazı kimseler güncelliğini yitirmiş tasarım gibi geldiğini düşünüyor. Siz ne dersiniz
biraz önce genevalı bir highline gördüm. beyazdı. başkasında görünce aa farklıymış diyor insan da kendi arabama almam sanırım ben de.yusuf dedi:Geneva bence de çok eski bir görüntüye sahip. Bence madrid süper. Hele de araç koyu renkse.1,2 comfortline için Geneva 17" düşünüyorum. Benim hoşuma gitti ama bazı kimseler güncelliğini yitirmiş tasarım gibi geldiğini düşünüyor. Siz ne dersiniz
sizde ne var öğrenebilir miyim? Bu arada araç rengi pasifik mavimaniax dedi:biraz önce genevalı bir highline gördüm. beyazdı. başkasında görünce aa farklıymış diyor insan da kendi arabama almam sanırım ben de.Geneva bence de çok eski bir görüntüye sahip. Bence madrid süper. Hele de araç koyu renkse.1,2 comfortline için Geneva 17" düşünüyorum. Benim hoşuma gitti ama bazı kimseler güncelliğini yitirmiş tasarım gibi geldiğini düşünüyor. Siz ne dersiniz
hocam ben de pasifik mavi highline'ımı bekliyorum. üretime planlandı aşamasında henüz. ben jant değişikliği yapmadım dijonları çok sevdiğim içinerrayn41 dedi:sizde ne var öğrenebilir miyim? Bu arada araç rengi pasifik mavibiraz önce genevalı bir highline gördüm. beyazdı. başkasında görünce aa farklıymış diyor insan da kendi arabama almam sanırım ben de.Geneva bence de çok eski bir görüntüye sahip. Bence madrid süper. Hele de araç koyu renkse.1,2 comfortline için Geneva 17" düşünüyorum. Benim hoşuma gitti ama bazı kimseler güncelliğini yitirmiş tasarım gibi geldiğini düşünüyor. Siz ne dersiniz
Google'da geneva golf jant diye arattığımda yurt dışı golf araçlarında sw olanlarda geneva jant var.macman35 dedi:Ben de hep almak istedim Geneva ile ama kismet olmadi. Bayideki araci aldigim icin secme sansim olmadi. Benim aracim da 1.2 comf. pasifik mavi ve cok yakisacagini dusunuyorum Geneva nin.
Bana kalırsa Jant işi tamamen zevk işidir.errayn41 dedi:1,2 comfortline için Geneva 17" düşünüyorum. Benim hoşuma gitti ama bazı kimseler güncelliğini yitirmiş tasarım gibi geldiğini düşünüyor. Siz ne dersiniz
Yusuf Bey, şu janttan mı bahsediyorsunuz? Madrid bu mu?yusuf dedi:Bence madrid süper. Hele de araç koyu renkse.