Osmanozturk
Üye
Bu goruntu normal su islakligi gibi gorunmuyor sanki yag lekesi gibiMerhaba arkadaşlar,yazlik lastikleri taktirirken farkettim 2 taraftada fotoğraftaki şekilde islaklik oluşmus bunun sebebini bilen var mi?Ekli dosyayı görüntüle 74503
1.6tdi larin bir cogunda kronik mazot hortumu patlamisti farkedene kadar biraz mazot asagi dogru akmişti sonrasinda triger ve devirdaim bakiminda bu durumu da anlatmiştim karteli sokup yikamalarini istemiştim sanirim iyi yikayamadilar her iki tarafta da ayni şekilde gözüküyorYağ lekesi gibi duruyor. Karter korumasında da varmı benzer durum
Bundan dolayı olmuş olabilir. Davlumbazları güzelce temizleyip takip etmekte fayda var. Yine oluşursa bir kaçak var demektir.1.6tdi larin bir cogunda kronik mazot hortumu patlamisti farkedene kadar biraz mazot asagi dogru akmişti sonrasinda triger ve devirdaim bakiminda bu durumu da anlatmiştim karteli sokup yikamalarini istemiştim sanirim iyi yikayamadilar her iki tarafta da ayni şekilde gözüküyor
Evet ilk firsatta lastikleri söküp basincli sekilde yikayacağimBundan dolayı olmuş olabilir. Davlumbazları güzelce temizleyip takip etmekte fayda var. Yine oluşursa bir kaçak var demektir.