https://tr.aliexpress.com/item/1005....0.0.66c7406azyJCqi&mp=1&gatewayAdapt=glo2turMesela benim araç 2019 model. Hangi modeli, versiyonu almam gerekir?
Teşekkür ederim hocam. Ürünle birlikte vcds programı cd ile geliyor fakat benim pc de cd girişi yok. Flash belleğe nasıl aktarabilirim programı? Ya da satıcı flash bellekle gönderim yapar mı acaba? Bilginiz var mıdır.
Hocam link verir misinizVcds değil de vagcom daha doğru bir tabir olur. Aliexpresi beklememek için 200-250 lira farkla 1 ay filan önce Trendyoldan aldım. v23.3 yazıyor ama kendi aracım(2017) dışında denemedim. O yüzden en son hangi yıla kadar destekler bilmiyorum. 2-3 kez kullandım aküyü bitirmem dışında kabloyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Atmega162 chipset var içinde ve sanırım çin klonlarında en günceli bu. Yüksek ihtimal aldığım satıcı da Çin'den getirtip iç pazarda satıyor. Aracınıza uyumlu versiyonu destekleyen bir cihaz olması lazım. Dil seçeneği İngilizce olursa kodlama kaynak imkanı daha geniş olur diye düşünüyorum.
Hocam link verir misiniz
Hocam bende güncellenebilir versiyon almak istiyorum attığınız siteden 5bin₺ fiyatı biraz bilgi verirmisiniz ürün hakkındaBen otobiltek.com dan aldim guncellenebilir versiyon
Sadece kendi aracin icin alacaksan Klon kablolarla hiç uğraşma. Ross-tech sitesinden 199$ 3 araçlık lisanslı güncellenebilir bir kablo al bak rahatına. Klon kablolara pek güven olmaz sorun yaşarsınız iade etmekte sıkıntıya düşersiniz tercih sizin.Hocam bende güncellenebilir versiyon almak istiyorum attığınız siteden 5bin₺ fiyatı biraz bilgi verirmisiniz ürün hakkında
Ürün orijinal mi oluyor ?( sorumu şöyle düzenleyim orijinal değil büyük ihtimalle kendi sitesinde dolar bazında yüksek fiyatlı çünkü, biraz araştırma sonucu avrupa üremi diyorlardı sanırım orijinale yakın olan parça kullanarak yapılanlar varmış güncelleme içinde sağlam bi yazılım kullanıyorlarmış bu o mu oluyor ?)
internet bağlantısı ile kullanabiliyorsunuz dedi satıcı
birde güncellenmeyen var orda 3 bin₺ güncelleme olunca yeni özellikler mi geliyor ne gibi eksileri olur onu alırsam ?
Söylediğinizde haklısınız bende düşündüm ama ailede 3 tane VW araç var kabloyu alınca tüm haklarımı o araçlarda harcamış olacağım, araç değişikliği yapınca ne yapacağımSadece kendi aracin icin alacaksan Klon kablolarla hiç uğraşma. Ross-tech sitesinden 199$ 3 araçlık lisanslı güncellenebilir bir kablo al bak rahatına. Klon kablolara pek güven olmaz sorun yaşarsınız iade etmekte sıkıntıya düşersiniz tercih sizin.
1 seneyi geçti sorunsuz kulkaniyorum sadece ailemde 5 tane vag grubu arac var 2 tanesi 2024 model seat arona ve ateca bu araclar 2024 olsugu icin mudahale edemiyordum hatta guncelleme icin burdan da destek istemiştim falat otobiltekteki arkadaşlar uzaktan baglanti ile bir ara yuz eklediler artik 2024 lere de erişim sağlıyorum..Gizli özellik rahatça açarsiniz ama odisin yaptigi seyleri yapamazsiniz mesela gecenlerde bir passata kalibrasyon yapacaktim vcds ile olmadi belki orijinal vcds ile de olmuyordur çünkü odis gerekli dediler.bu zamana kadar 10 araci rahatlikla gizli ozellik actik bir sorun yaşamadim.5F long codingte de degisiklikler yapilabiliyor ama mesela hareket halinde video oynatma yapilamiyorHocam bende güncellenebilir versiyon almak istiyorum attığınız siteden 5bin₺ fiyatı biraz bilgi verirmisiniz ürün hakkında
Ürün orijinal mi oluyor ?( sorumu şöyle düzenleyim orijinal değil büyük ihtimalle kendi sitesinde dolar bazında yüksek fiyatlı çünkü, biraz araştırma sonucu avrupa üremi diyorlardı sanırım orijinale yakın olan parça kullanarak yapılanlar varmış güncelleme içinde sağlam bi yazılım kullanıyorlarmış bu o mu oluyor ?)
internet bağlantısı ile kullanabiliyorsunuz dedi satıcı
birde güncellenmeyen var orda 3 bin₺ güncelleme olunca yeni özellikler mi geliyor ne gibi eksileri olur onu alırsam
Rica ederim,en azindan muhattabiniz olacak ,adamlar ilgileniyorlarHocam teşekkür ederim yarın siparişimi veririm.