Ali3232
Yeni Üye
yapan firmalar var , türkçeye çevirmek için cihazı söküyor bazıları ya da sd kart üzerinden yapıyor, custom bir işİyi günler
Golf 7 Aracıma aldığım rcd 330 da Çince ve İngilizce dil seçeneği var. Taktıktan sonra kadranlar İngilizce oldu. Türkçe dil seçeneği eklenir mi?
İyi bayramlar.
Kimler yapıyor.yapan firmalar var , türkçeye çevirmek için cihazı söküyor bazıları ya da sd kart üzerinden yapıyor, custom bir iş
eskiden marmara vagcom vardı bunu yapan başka kim yapıyor bilmiyorumKimler yapıyor.
Teşekkürler.eskiden marmara vagcom vardı bunu yapan başka kim yapıyor bilmiyorum
Vag-com ile yapılabilir..İyi günler
Golf 7 Aracıma aldığım rcd 330 da Çince ve İngilizce dil seçeneği var. Taktıktan sonra kadranlar İngilizce oldu. Türkçe dil seçeneği eklenir mi?
İyi bayramlar.
rcd 330 cihazlar sonradan takılıyor ve türkçe dil içerisinde bulunmuyor, istenirse ekstra custom dil paketi yüklenmeli, yaklaşık 6 yıl rcd 330 kullandık.Vag-com ile yapılabilir..
Kadran dili yapılabilir..rcd 330 cihazlar sonradan takılıyor ve türkçe dil içerisinde bulunmuyor, istenirse ekstra custom dil paketi yüklenmeli, yaklaşık 6 yıl rcd 330 kullandık.
Forumda bunu bulmuştum.Vag-com ile yapılabilir..
arkadaş rcd 330u soruyor diye öyle dedimKadran dili yapılabilir..
sadece kadran değişebilir, medya değişmezForumda bunu bulmuştum.
“MFA'yı Türkçe'ye çevirme:
17 instrument - 10 adaptation - LANGUAGE '' ENGLISH'' olan yeri ''TURKISH'' yapmanız lazım.”
Bununla yapılabilir mi?
Bende aliexpressten almayı düşünüyorum. Fakat dil olayına takıldım. 2021 de aldığım araca Türkiyeden almıştım. Türkçe dil seçeneği mevcuttu. Şimdi Türkçe dil seçeneği ile satılanlar ciddi ve gereksiz maliyetli. Bilindik sabit bir yer var mı acaba alsak türkçeleştirebileceğimiz. 7.5 lardaki teyp tipinden bahsediyorum bu arada
İşletmeniz var mı? ürün sıfır mı?