İlkcan52 Yeni Üye Katılım 6 Şub 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 8 Konum Ordu İsim Mehmet ilkcan Araç Golf 7 13 Nis 2024 #1 Merhabalar arkadaşlar benim uzunlar selektör yaparken problem yok ama uzunları yakmak istediğimde bikere yanıp hemen sönüyor arıza lambası yakıyor. Ekli dosyalar IMG_1400.jpeg 290.1 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar arkadaşlar benim uzunlar selektör yaparken problem yok ama uzunları yakmak istediğimde bikere yanıp hemen sönüyor arıza lambası yakıyor.
beraterdem33 Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 219 Tepkime puanı 124 Konum Mersin İsim Berat 13 Nis 2024 #2 daha önceki farlarınız bi xenon muydu? Upvote 0
KS KS İlkcan52 Yeni Üye Katılım 6 Şub 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 8 Konum Ordu İsim Mehmet ilkcan Araç Golf 7 13 Nis 2024 #3 beraterdem33 dedi: daha önceki farlarınız bi xenon muydu? Genişletmek için tıkla ... Aracı aldıgımda bu şekildeydi malesef bilgim yok ama şöyle eski bir fotosu var burdan anlayabilirmiyiz araç comfortline Ekli dosyalar IMG_1451.jpeg 233.5 KB · Görüntüleme: 18 Upvote 0
beraterdem33 dedi: daha önceki farlarınız bi xenon muydu? Genişletmek için tıkla ... Aracı aldıgımda bu şekildeydi malesef bilgim yok ama şöyle eski bir fotosu var burdan anlayabilirmiyiz araç comfortline
Thursy Üye Katılım 20 Haz 2020 Mesajlar 70 Tepkime puanı 21 İsim Giray 13 Nis 2024 #4 İlkcan52 dedi: Merhabalar arkadaşlar benim uzunlar selektör yaparken problem yok ama uzunları yakmak istediğimde bikere yanıp hemen sönüyor arıza lambası yakıyor. Genişletmek için tıkla ... merhaba, farları nereden ve ne kadara aldınız? Upvote 0
İlkcan52 dedi: Merhabalar arkadaşlar benim uzunlar selektör yaparken problem yok ama uzunları yakmak istediğimde bikere yanıp hemen sönüyor arıza lambası yakıyor. Genişletmek için tıkla ... merhaba, farları nereden ve ne kadara aldınız?
KS KS İlkcan52 Yeni Üye Katılım 6 Şub 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 8 Konum Ordu İsim Mehmet ilkcan Araç Golf 7 13 Nis 2024 #5 Thursy dedi: merhaba, farları nereden ve ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla ... Farlar üstündeydi aldıgımda fiyatını bilmiyorum ama çırak dizayn dan alınmış 2 sene önce instaya yazarsanız çıkar Upvote 0
Thursy dedi: merhaba, farları nereden ve ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla ... Farlar üstündeydi aldıgımda fiyatını bilmiyorum ama çırak dizayn dan alınmış 2 sene önce instaya yazarsanız çıkar