Onurr
Üye
- İsim
- Freeasb
Merhabalar, uzun süren araba arayışlarımın sonucunda bu siteninde bana vermiş olduğu eşsiz bilgilerle aklımdaki golfu oluşturmuştum. Ama sizde takdir edersiniz ki bu süreçler bazen çok sancılı olabiliyor. 2. el A3 , Yeni Astra diğer seçeneklerimin arasındaydı. A3 ün led farları, adının olması veya karşı şeritten bile gelirken dikkatimi çekmesi beni cezbediyordu. 1.6 tdi ambition led farlı ve sunrooflu bir a3 ünde fiyatı 115.000 seviyesine geliyordu. Astranında bu modeller arasında motor seçeneği ve donanım olarak ele aldığımızda en uygun fiyatlı olduğu herkesin bildiği bir durumdur. Ayrıca yeni kasa değiştirmesi diğer modellerin makyaj ve kasa değişimlerine karşı da bir artısı oluyordu. Gelelim Golf'e ... çevremdeki insanların ''Golf'e o kadar para verilmez, makyaj görecek, 2 yıl sonra kasa değiştirecek'' yorumlarına rağmen nedense hep Golf'e karşı bir sempatim oluşmuştu. Burada bu sitenin, yazılanların etkisi çok büyüktür bende Sonunda etraftaki bayiileri araştırmamız sonucunda Pasifik mavi, 1.4 Tsi Highline ,Dsg, Cam tavan, U led, Durban Jant ve geri park kamerası olan bir araba bulmuş olduk. Kafamda tek eksik olan Ergo active koltuk ve Sürüş profili seçme dışında, bütün özellikler mevcut olunca kaporasını verip şuan gemide olan aracı bağlamış oldum. Doğru zaman mı yanlış zaman mı onu siz ustalar ve arkadaşlar daha iyi bilirler ama böyle bir adım atmış oldum. Araç son olarak 98.385 tl den 94.600 tl mal oldu. Artık bekleme zamanı...