Gökhan39
Üye
- İsim
- Gökhan
- Araç
- Golf 8 İmpression 1.0 TSİ
Merhaba arkadaşlar, golf 8 için elinde ayak altı ledleri olan varsa almak istiyorum. Parça kodu 5H0947415
Abi servise sordum ama almanyadan geleceği için elinde olan varsa hemen alayım diye. Aslında aliexpressten aldım ama şu şekilde modüllü olduğu için golf8 e olmuyormuş. Bu arada ön konsol, kapılar için ambians önümüzdeki hafta yapıyoruz. Deneyeceğiz en azından, kapı iç döşeme değişmeden olursa paylaşacağım.Servisten temin edebilirsin piyasa da zor bulursun...
5H0947415E
Abi servise sordum ama almanyadan geleceği için elinde olan varsa hemen alayım diye. Aslında aliexpressten aldım ama şu şekilde modüllü olduğu için golf8 e olmuyormuş. Bu arada ön konsol, kapılar için ambians önümüzdeki hafta yapıyoruz. Deneyeceğiz en azından, kapı iç döşeme değişmeden olursa paylaşacağım.
İçerden tam olarak neresi ve ne amaçla eritiliyor acaba bir bakacağız duruma. Kapıdaki gri parçalar yerine üst paket parçalarını aldım. Bakalım deneyeceğiz. Ayak altı ledleri de tesisatını yaparız derse, daha sonra servisten alırım olmadı çok zahmetli değilse montaj kodlaması. Teşekkürler bilgiler için.Aliexpresteki ledler iyi değil daha önce kendi konumada yazmıştım servis ürünü alman daha sağlıklı olur ayrıca ödemeyi servise yapınca 10gün max. geliyor...
Kapı içi bilemiyorum tanıdığım o kadar firma var hiçbirisi plastik döşemeyi içeriden eritmeyi tavsiye etmedi kolay gelsin sana umarım pişman olmazsın...
İçerden tam olarak neresi ve ne amaçla eritiliyor acaba bir bakacağız duruma. Kapıdaki gri parçalar yerine üst paket parçalarını aldım. Bakalım deneyeceğiz. Ayak altı ledleri de tesisatını yaparız derse, daha sonra servisten alırım olmadı çok zahmetli değilse montaj kodlaması. Teşekkürler bilgiler için.
Servisten alıpta kullanmayan elinde olan varsa bana ulaşabilir bu arada alıcı olurum ledlere
Bende golf 8 için aliexpresten aldığım 4 adet ayak altı aydınlatma var renkli isterseniz.Modül falan yok kablo tesisatı alıp yada hazırlatıp kullanacaksınız.Merhaba arkadaşlar, golf 8 için elinde ayak altı ledleri olan varsa almak istiyorum. Parça kodu 5H0947415