Farkındayım hocam tekrar tıkanma şansını göz önüne alamam.bi kaç yer buldum da guruptan tanıdık bilindik biri Varmı diye bekledim yoksa gidicem zaten.teşekkür ederim yine detemizletip yeniden takmak daha mantıklı hocam, sonrasında yazılım vs yaptırmanız gerekecek, muayenede sıkıntı bir ihtimal yaşayabilirsiniz.
Hocam temizlik sadece kara kurum denilen yağ ve partiküllerin karışımını temizliyor. Bunu aracı fabrika rejenerasyonuna alarakta yapabilirsiniz illaki kimyasal temizlemeye gerek yok.Başka çarem kalmadı ya çok detaylı bi temizlik yaptırmam ve aynı zamanda da tıkanmaması için gereken özeni göstermem lazım ki bu sürekli şehir içi kullanımda pek mümkün değil gibi.bundan dolayı iptal etme kanaatinendeyim.artıları olduğu gibi koku ve çevre etkileri olarak eksilerininde farkındayım.kesemi düşünmek ona göre hareket etmek durumundayım.yapmışken stage 1 yazılım ile de tamamlamayı düşünüyorum
Dpf pahalı bir malzeme iptal ettirme tavsiyem temizlet yok temizleyemiyorum diyorsan matkap ile içinden yol açıyorlar iptal ettirme tıkanıklığı bir engelliyor tavsiye etmiyorum tabi en mantıklısı temizletmen dpf iptal edeceksen içindeki malzeme çok değerli onu kendine al senden bedava alıp satmasınlarArkadaşlar merhaba.aracım 1.6tdi golf7.partikül tınanıklığı yüzünden downpipe ve dpf Egr iptaline gitmeyi düşünüyorum.izmir de işini iyi yapan bildiğiniz bir usta varsa yardımcı olursanız sevinirim
Aynı işlemleri yapacağım sanırım bendeKonuyu hortlatayım aynı zamanda 4-5 aylık deneyimimi yazmak istedim.aracın partikülü iptal ettirip downpipe ve yazılım yapıldı araca 90 lık midline 150 bg olarak ayarlandı.gayet memnunum keşke daha önce yapsaymışım.bu arada eksoz kokusu cam açınca değil de klima fanı açınca geliyor onuda iç sirkülasyon tuşuna basarak çözüyorum sıfır koku ile kullanıyorum.değerli yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.izmir de yaptırmak isteyen olursa da seve seve yardımcı olurum