larcensit
Üye
- İsim
- Yiğithan
- Araç
- Golf VII 1.6 TDI Bluemotion Comfortline DSG
Merhaba.
Aracım Golf VII 1.6 TDI Bluemotion Comfortline DSG 105HP
Aracı 2015 yılında sıfır aldım şu anda güncel km 296.000 oldu. Sağ olsun hiç yolda bırakmadı. (1 kere turbo yedik ama olsun sıfır aldım değiştirdim.) Soft yazılım da var araçta marka yasaksa diye yazmadım firmayı.
Egzoz sistemi motordan ucuna kadar boş düz boru. (Filtre yok susturucu yok
Aracın üstünde ufak tefek oynamalar yaparak sıkılmamaya çalışıyordum ama artık köklü bir değişimin zamanı geldi. Ankara'da bu işleri yapacak yerlerin tavsiyesine ihtiyacım var.
Görsellere eklerim aracın üstünde yarım kaplama var ve farlar tayvan malı led olarak değiştirmiştim.
Şimdi gelelim yapmak istediklerime.
*Ön - arka 7.5 R dönüşüm (ön far hariç stoplar dahil olacak. Farlarımı seviyorum)
*18 jant (kafamda 8 jantı var ama tavsiyelere açığım)
*Klima panelini dijital ile değiştirmek istiyorum. Görselini ekleyeceğim.
*Dokunmatik tuşlu MK8 direksiyonu takılacak.
*Hayalet kadran takılacak
*Ön iki koltukta ufak yırtıklar var sürtmeye dayalı onlar için tamir yeri tavsiyesi lazım.
*Işıklı dsg topuzu
*Kaplama tamamen sökülecek yeniden galaksi dedikleri açıya göre renk değiştiren kaplamadan yapılacak.
Tüm bunlar için tavsiyeleriniz nereler olur ya da onu değil bunu yapmak iyidir dediğiniz ne vardır?
Aracım Golf VII 1.6 TDI Bluemotion Comfortline DSG 105HP
Aracı 2015 yılında sıfır aldım şu anda güncel km 296.000 oldu. Sağ olsun hiç yolda bırakmadı. (1 kere turbo yedik ama olsun sıfır aldım değiştirdim.) Soft yazılım da var araçta marka yasaksa diye yazmadım firmayı.
Egzoz sistemi motordan ucuna kadar boş düz boru. (Filtre yok susturucu yok
Aracın üstünde ufak tefek oynamalar yaparak sıkılmamaya çalışıyordum ama artık köklü bir değişimin zamanı geldi. Ankara'da bu işleri yapacak yerlerin tavsiyesine ihtiyacım var.
Görsellere eklerim aracın üstünde yarım kaplama var ve farlar tayvan malı led olarak değiştirmiştim.
Şimdi gelelim yapmak istediklerime.
*Ön - arka 7.5 R dönüşüm (ön far hariç stoplar dahil olacak. Farlarımı seviyorum)
*18 jant (kafamda 8 jantı var ama tavsiyelere açığım)
*Klima panelini dijital ile değiştirmek istiyorum. Görselini ekleyeceğim.
*Dokunmatik tuşlu MK8 direksiyonu takılacak.
*Hayalet kadran takılacak
*Ön iki koltukta ufak yırtıklar var sürtmeye dayalı onlar için tamir yeri tavsiyesi lazım.
*Işıklı dsg topuzu
*Kaplama tamamen sökülecek yeniden galaksi dedikleri açıya göre renk değiştiren kaplamadan yapılacak.
Tüm bunlar için tavsiyeleriniz nereler olur ya da onu değil bunu yapmak iyidir dediğiniz ne vardır?