Cevap için teşekkür ederim. Bu dıştaki büyük parça ben içerideki 3 çarktan en küçüğünü arıyorum. Resim atmıştım
Sanırım şanslı değilim. 2 gündür araştırıyorum.Rica ederim vardir piyasasa sanal sitelerde arastirin bence
Samsun'da bir araştırayım bu işi yapan var mı diye?Hiç yaptırmadım ama sosyal medyada çok görüyorum, 3D yazıcıyla bu tarz parçaları birebir üretiyorlar çok düşük maliyetlerle. Fikir olarak belirteyim dedim, belki işinizi görür. Denerseniz buradan paylaşım yaparsanız bizler için de örnek olur.
Evet Buldum. Samsunda bir arkadaş ist dan almış. 100 TL verip aldım. Samsundaysanız size de alalım@erdem55 hocam merhabalar bende de aynı parça sıkıntı. Bulabildiniz mi ya da nette clio için olanlar uyumlu mu hic baktiniz mi onlara benzer bizim parça ile
Hocam bula bildiniz mi parçayı? Bende debenzer durum söz konusuKlape motorunun içindeki küçük çarkın dişli kırılmış.
Bu çarkı temin edebileceğimiz bir yer var mı?
Üstteki mesaji görmedim forumda acemeyim bu parça için üye oldum Tekirdağ dayim ben. İstanbul da nereden acebaEvet Buldum. Samsunda bir arkadaş ist dan almış. 100 TL verip aldım. Samsundaysanız size de alalım
Bilmiyorum satın aldığım arkadaş ist den aldığını söylemişti. Bende elinde fazlalık var diye sorma gereği duymadım. Ne olur ne olmaz diye 3 adet almıştım. Bendekilerden birini yollayabilirim.Üstteki mesaji görmedim forumda acemeyim bu parça için üye oldum Tekirdağ dayim ben. İstanbul da nereden aceba
Tamam abi nasıl yapabiliriz?Bilmiyorum satın aldığım arkadaş ist den aldığını söylemişti. Bende elinde fazlalık var diye sorma gereği duymadım. Ne olur ne olmaz diye 3 adet almıştım. Bendekilerden birini yollayabilirim.