Golf 1.0 etsi Yağ Sızıntısı

mustafaos7

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 8 Style
Golf Style 1.0 etsi aracımda 2. bakımdan sonra fotoğrafta çizdiğim bölgede yağ sızıntısı gördüm. İlk başta yağı doldururken olmuştur diye önemsemedim ama sızıntının 2 ay sonra bu seviyeye geldiğini görünce şüphelendim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu sızıntı ne ile alakalı olabilir duruma göre servise götüreceğim aracı.

Ekli dosyalar

• IMG_4784.jpeg
    IMG_4784.jpeg
    408.6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4783.jpeg
    IMG_4783.jpeg
    323.7 KB · Görüntüleme: 76
Araç garantili ise beklemeye gerek yok bence direk servise götür baksınlar...

Upvote 0
Golf Style 1.0 etsi aracımda 2. bakımdan sonra fotoğrafta çizdiğim bölgede yağ sızıntısı gördüm. İlk başta yağı doldururken olmuştur diye önemsemedim ama sızıntının 2 ay sonra bu seviyeye geldiğini görünce şüphelendim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu sızıntı ne ile alakalı olabilir duruma göre servise götüreceğim aracı.
Merhaba Hocam aynı sıkıntı bende de oldu bugün gördüm sorun nasıl çözüldü nereden kaynaklı oluyormuş

Upvote 0
aracı sıkıştırıyormusunuz daha çok terleme gibi duruyor
veya yanlış yağ kullanımı 0-20 harici bir yağ kullandıysanız sebep kesinlikle yağ

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri