golf 7 mi audi A3 mü

İsim
alpay
İki araç arasında kararsızım hangisini tercih etmeliyim. İki araçta ful ve cam tavan olmalı buna göre kıyaslarsanız sevinirim Bende 2014 model golf 7 vardı ful geçen ay sattım.Bu konuda paylaşımınızı bekliyorum

İki araç arasında kararsızım hangisini tercih etmeliyim. İki araçta ful ve cam tavan olmalı buna göre kıyaslarsanız sevinirim Bende 2014 model golf 7 vardı ful geçen ay sattım.Bu konuda paylaşımınızı bekliyorum
İkisi de güzel araç sizi mutlu edecektir. A3 kasa değişecek fiyatlar o yüzden uygun. Golf sizi mutlu ettiyse yine golf devam edebilirsiniz. A3 e göre kişileştirme seçeneği ve maliyeti çok daha düşük...

ACT motorlu , beyaz, led stop ve Bi-Xenon farlar paketi olan sadece cam tavanı eksik ambition donanım seviyesi için geçen indirim furyasında 86 bin fiyat almıştı bir dostum. 

Baştan çıkartıcı bir fiyattan olması başta çıkartıcı olmasına baştan çıkartıcıydı ama Katlanır ayna, önde park sensörleri, Cruise Control bile olmayışını göz ardı edemedim.

Kim demiş aşkın gözü kördür diye?

ACT motorlu , beyaz, led stop ve Bi-Xenon farlar paketi olan sadece cam tavanı eksik ambition donanım seviyesi için geçen indirim furyasında 86 bin fiyat almıştı bir dostum. 

Baştan çıkartıcı bir fiyattan olması başta çıkartıcı olmasına baştan çıkartıcıydı ama Katlanır ayna, önde park sensörleri, Cruise Control bile olmayışını göz ardı edemedim.

Kim demiş aşkın gözü kördür diye?
bence de hiç de kör değildir,

aldığım golf'ün yerine 10 bin TL ucuza birebir aynı özellikte olan A3 verseler yine de golf'ü alırdım, sevmiyorum o yuvarlak hava kanallarını ne yapayım? :)

@magic

aynen. bende swvmiyorum o ucube hava kanallarını. arabanın kalite hissini başlamadan bitiriyor. ucuz ve kalitesiz arabaların hava kanallarına benziyor.

Hocam ACT sadece DSG'de oluyor değil mi ?
A3 te 1.4 benzinli ve 1.6 dizel motorların hepsinde otomatik vites seçeceğiyle geliyor  Türkiye'ye diye biliyorum.Bende öğlen sordum 1.4 tfsi Sedan araç için doğuş maslağa benzinli bi süredir gelmiyor dizel geliyor sadece dediler.Yeni makyajlı kasada da 1.0 tsi olacakmış onlarda indirimsiz gelir sanırım.1.5 ye gelecektir sanırım golflerde olacağı gibi.

Golf  Das Auto :)  

hocam a3 golfe gore birazcik daha dar. zevk ve renk meselesi tabi. bana dar geldi ic taraftaki havalandirmalari falan begenmedim.golf.aldim. tek hosuma giden yani spor direksiyonuydu. golfun direksiyonu.belli bi sure sonra parliyor. onuda ikinci el alacak adam dusunsun siz keyfini surun. belki a3 tede aynisi oluyodur bilmiyorum. tecrubesi olan arkadaslar yazarlar

mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life ;)

Geri
Üst Alt