DifferenceCan Katılımcı Üye Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 946 Tepkime puanı 597 Konum Safranbolu/Ankara İsim Can Araç CADDY/A6/Clio 30 Nis 2024 #2 Arkası güzel olmuş , ön taraf sanki eskisi daha iyi gibiydi, her tasarımda olduğu gibi gözün alışması lazım. İç kısım mükemmel.
Arkası güzel olmuş , ön taraf sanki eskisi daha iyi gibiydi, her tasarımda olduğu gibi gözün alışması lazım. İç kısım mükemmel.
G gkhnclk Katılımcı Üye Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 788 Tepkime puanı 432 Konum istanbul İsim gökhan Araç golf 7 30 Nis 2024 #3 seatın fabrika kapanmadı mı ben imalat yapmıyorlar diye biliyordum
DifferenceCan Katılımcı Üye Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 946 Tepkime puanı 597 Konum Safranbolu/Ankara İsim Can Araç CADDY/A6/Clio 30 Nis 2024 #4 gkhnclk dedi: seatın fabrika kapanmadı mı ben imalat yapmıyorlar diye biliyordum Genişletmek için tıkla ... Seat yerini Cupraya bıraktı, Seat markası kapanmıyor, onlar küçük mobil araçlar üretecek.
gkhnclk dedi: seatın fabrika kapanmadı mı ben imalat yapmıyorlar diye biliyordum Genişletmek için tıkla ... Seat yerini Cupraya bıraktı, Seat markası kapanmıyor, onlar küçük mobil araçlar üretecek.