Herkese selamlar, golf 7 aracıma başka bir golf 7 2019 model araçtan çıkma hayalet ekran almak istiyorum. Kendi aracımın km 159000, satan kişinin aracının km 88000 bu aracıma uyar mı ve yapan var mı?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Alacağım ekran 88000 km benimkinin yarısıTakılacak olan hayalet ekranın km si sizin araçtan düşükse sizin aracın km’sine yükseltilebiliyor ama tam tersi olmuyor diye biliyorum. Bu durumda siz şanslısınız. Vag-com işinde usta biri sizin işi çözer Allahın izniyle
İleri sürmek vag-com ile mümkün. Sadece bağlı kalması gerekiyor.İkinci el kodlamayı pek fazla yer yapamaz. Sizin ilacınız ender elektronik. Göstergenizi ileri saracaklar. Benim a3 araçta aşamalar şöyle olmuştu. Önce gösterge bilgileri alındı audiye tanıtıldı ve firma onayı beklenildi. Onay geldikten sonra göstergenin benim aracıma kodlanacağı hususunda audiye tanıtım yapıldı. Burada dikkat edilecek nokta bu tanıtım için 5 gün süreniz var. Sonrasında gösterge km’si ileri sürülmeye başlanıldı. Km araçla eşitlenip gösterge montajı yapıldı.