Fatalc0deR
Üye
Hocam ben aracı 2. El aldım sonradan mı takıldı bilmiyorum sis farlı anahtar taksam çözülür müAnahtarda sis konumu görünmüyor. Sis lambaları sonradan mı takıldı?
Çözülmez muhtemelen sonradan takılıp farlardan almışlar elektriğini fotograf var mıHocam ben aracı 2. El aldım sonradan mı takıldı bilmiyorum sis farlı anahtar taksam çözülür mü
Tesisatın fotoğrafı mı? Eğer söylediğiniz gibiyse elektrikçi normale döndüremez mi?Çözülmez muhtemelen sonradan takılıp farlardan almışlar elektriğini fotograf var mı
Eğer far üzerinden bağlantıyı almış, farlarla yanacak hale getirmiş ve far anahtarını değiştirmediyse ömrü bir sonraki muayeneye kadardır! Sisler olması gerektiği şekilde bağlanırsa ve kodlaması yapılırsa sis farlı bir far anahtarı sorunu çözer.Tesisatın fotoğrafı mı? Eğer söylediğiniz gibiyse elektrikçi normale döndüremez mi?
Yok dışardan sislerin görüntüsüTesisatın fotoğrafı mı? Eğer söylediğiniz gibiyse elektrikçi normale döndüremez mi?
Yok dışardan sislerin görüntüsü
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi farlar ile beraber yanıyorHocam konuyla alakasız ama mk7 jetta türkiye ye gelmiş miydi hiç, merak ettim görsellerini.
Bir ihtimal kodlama ile yapıldığı düşüncesindeyim.