Sadece ünite değişsem carplay çalışır mı?

harunlee

Üye
İsim
harun
IMG_1834.jpeg

869C ÜNİTE takılı şuan.
Ben bu üniteyi değiştirip 819B gibi bir ünite alsam carplay destekleyen bu ekrana carplay açılır mı?

Veya başka bir ünite alsam ekranım destekler mi?

Detayli bilgi vermiştim ama :)

Yorumlari bekleyelim bakalim :)
Hocam seni çok rahatsız ettim. Şimdi birisi ile görüştüm üniteyi değiştirirsen ekranın çalıştırır. Firmware ile yapılır dedi. Yapanlar var ama bilemedim.

@HONEY senin sözünün üstüne söz yok. Seni rahatsız etmek istemiyorum çok vaktini aldık

hocam bu ekran ve ünite tümleşik yani ünite hemen ekranın arkasında. bu yüzden ayrı ayrı değil komple ekran ile değiştirebilirsin. ve tek seçenek carplay destekli rcd300 olur rcd520 de var.

carplay desteği için torpido içindeki (sende sadece cd changer var) carplay destekli bir ünite ve ona uygun ekran ve kablo tesisatı usb soketiyle beraber değişmen gerekir.

senin mevcut cihazında carplay yok.

2018 golfe biniyorsun carplay yok. Some vag problems..
Neyse ki 2019 comfortlarda carplayli üniteyle geliyor. Bir yılla kaçırdık 🥲

Bu sistemi kasalı bilgisayar mantığı ile düşünebilirsiniz.

Kasa: Torpido içerisinde ki ünite

Monitör : Ekranınız

Sizde ki şu an takılı olan ekran ise ofislerde kullanılan ekranın arkasında kasasını barındıran ofis masaüstü bilgisayarını düşünebilirsiniz.
Bunun kasasını da ekranını da değiştiremezsiniz.

Bu yüzden ekranı da kasayı da yeniden almanız lazım.
https://www.vatanbilgisayar.com/len...ghz-8-gb-512-gb-ssd-intel-uhd-win11-23-8.html
gibi...

Ama maliyet açısından düşünürseniz yine kasası ekranın arkasında olup carplay çalıştıran Çin üretim RCD 330 modellerine bakabilirsiniz bunlarda ofis bilgisayarları gibidir sizdekinden daha güçlü (carplay açan) versiyonudur.

Bu sistemi kasalı bilgisayar mantığı ile düşünebilirsiniz.

Kasa: Torpido içerisinde ki ünite

Monitör : Ekranınız

Sizde ki şu an takılı olan ekran ise ofislerde kullanılan ekranın arkasında kasasını barındıran ofis masaüstü bilgisayarını düşünebilirsiniz.
Bunun kasasını da ekranını da değiştiremezsiniz.

Bu yüzden ekranı da kasayı da yeniden almanız lazım.
https://www.vatanbilgisayar.com/len...ghz-8-gb-512-gb-ssd-intel-uhd-win11-23-8.html
gibi...

Ama maliyet açısından düşünürseniz yine kasası ekranın arkasında olup carplay çalıştıran Çin üretim RCD 330 modellerine bakabilirsiniz bunlarda ofis bilgisayarları gibidir sizdekinden daha güçlü (carplay açan) versiyonudur.
Daha dün 21k idi bir gece 10 bin tl zam yemiş link :) :)

Geri
Üst Alt