Hocam bunu görmüştüm teşekkürler. Montaj konusunda bilginiz var mı zorlar mı takması?bildiğim kadarıyla sadece ayna değişimi gerekiyor +kodlama
https://www.vag-market.com/urun/golf-7-7-5-katlanir-ayna/
aliexpressteki aynalardan bu attığım link daha ucuz ve vergi yok sadece kargo parası 200fln çıkabilir
Bilgiler için öncelikle teşekkürler. Aracımda şu anda mevcutta hafızalı ayna mevcut. https://www.vag-market.com/urun/golf-7-7-5-katlanir-ayna/ Bu linkteki aynayı alıp montaj ve kodlamasını yapsam motor değişmiş olur mu yine de benim mevcut motor kalır mı?Merhaba.
Vag işiyle uğraşan çoğu yerde satılan ve bulunabilir bir parçadır.
Taiwan ve orjinal olarak ikiye ayrılır. Alt kısımda ışıklı olanı tercih etmenizi söyleyebilirim eğer taiwan malı seçerseniz. Çoğu taiwan üretimde altında ışık olmuyor. Taiwan malı üretimlilerin ayna anahtarının seçicisinin etrafında krom halka detayı bulunmuyor.
Sağ ayna motorunuzun hafızalı ayna motoru olmasına dikkat edin. Geri viteste aracınızın aynasının arka lastiği görecek durumda aşağıya kendiliğinden inmesi için. Orjinal olup hafızasız motorlu katlanır aynalarda var çünkü. Bunlar geri viteste ayna anahtarı R konumunda olduğunda aşağıya iner ama geri ayarladığınız sürüş pozisyonunda durmaz başka yeri gösterecek şekilde durur.
Motor ayna ile beraberinde satılan bir parçadır. Aldığınız yeni aynaların motoru hafızalı değilse sizdeki motorla değişim sağlayabilirsiniz...Hocam bunu görmüştüm teşekkürler. Montaj konusunda bilginiz var mı zorlar mı takması?
Bilgiler için öncelikle teşekkürler. Aracımda şu anda mevcutta hafızalı ayna mevcut. https://www.vag-market.com/urun/golf-7-7-5-katlanir-ayna/ Bu linkteki aynayı alıp montaj ve kodlamasını yapsam motor değişmiş olur mu yine de benim mevcut motor kalır mı?
Şimdi sordum ayna altı led varmış fakat hafızalı değil. Motor değişikliği de yapılamayacağını söylediler.Motor ayna ile beraberinde satılan bir parçadır. Aldığınız yeni aynaların motoru hafızalı değilse sizdeki motorla değişim sağlayabilirsiniz...
@İlker34 Bal garaj varŞimdi sordum ayna altı led varmış fakat hafızalı değil. Motor değişikliği de yapılamayacağını söylediler.
Ürün fotoğrafı şu şekilde:Ekli dosyayı görüntüle 75899
İstanbul bölgesinde bu işi yapabilecek var mıdır güvenilir?
Hocam selam tekrardan. Kapı modülüm şu şekilde. Mevcutta hafızalı fakat katlanırda olmayabileceği söyleniyor. Modülüm şu şekilde.@İlker34 Bal garaj var
Hocam selam tekrardan. Kapı modülüm şu şekilde. Mevcutta hafızalı fakat katlanırda olmayabileceği söyleniyor. Modülüm şu şekilde.
@ekoman245 , @HONEY hocam sizlerin var mı bu konuda bilgisi? Yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar, katlanır ayna uyumlu kapı modülleri parça numarası :Hocam selam tekrardan. Kapı modülüm şu şekilde. Mevcutta hafızalı fakat katlanırda olmayabileceği söyleniyor. Modülüm şu şekilde.
@ekoman245 , @HONEY hocam sizlerin var mı bu konuda bilgisi? Yardımcı olabilir misiniz?
Sizde var mıdır hocam modülSelamlar, katlanır ayna uyumlu kapı modülleri parça numarası :
5Q0959593E
5Q0959592E
MaalesefSizde var mıdır hocam modül
Modüller uyumluHocam selam tekrardan. Kapı modülüm şu şekilde. Mevcutta hafızalı fakat katlanırda olmayabileceği söyleniyor. Modülüm şu şekilde.