Golf 8 Carplay video izleme

Memati

Üye
Arkadaşlar golf 8 de carplay üzerinden video izlemek istiyorum biraz baktığımda smart box ai box gibi şeyler buldum soracağım şu ki aranızda bu tür cihazları kullanan varmı veya aracında video youtube izleyen varmı nasıl yaptı gibi yardımcı olacak varmı fikir ve düşüncelerinizi paylaşırmısınız

Android outo da var, carplay de yok maaselef… telefonuna jailbreak yaptırarak izleyebilirsin sadece

@HONEY hocamda vardı satmadıysa hepsini. Ben bir müddet kullandım. Beklentimi tam karşılamadığında ottocast u2 air ile yoluma devam ettim video izleme özelliği olmayan yalnızca carplayi kablosuz yapıyor.

Şöyle diyeyim ram den çok rom sayısı önemli bu cihazlarda. 4 bin tl altına alacağınız bütün cihazların performansı aynıdır.

Ottocast ya da Carlinkit markasına bakın kaliteli ve uzun ömürlü hızlıca çalışan bir ürün istiyorsanız

Ama Bülent hocamda ki üründe fiyat performans ürünü beklentinizi ölçüp ona göre değerlendirebilirsiniz

@HONEY hocamda vardı satmadıysa hepsini. Ben bir müddet kullandım. Beklentimi tam karşılamadığında ottocast u2 air ile yoluma devam ettim video izleme özelliği olmayan yalnızca carplayi kablosuz yapıyor.

Şöyle diyeyim ram den çok rom sayısı önemli bu cihazlarda. 4 bin tl altına alacağınız bütün cihazların performansı aynıdır.

Ottocast ya da Carlinkit markasına bakın kaliteli ve uzun ömürlü hızlıca çalışan bir ürün istiyorsanız

Ama Bülent hocamda ki üründe fiyat performans ürünü beklentinizi ölçüp ona göre değerlendirebilirsiniz

Hocam

Bendekiler ucuz dusuk 2.000 tl lik ramli can sikiyor 7-8 tane satmistim geri topladim hepsini kafamin agrimasini istemiyorum

Hem ucuz hem de hizli cihaz mumkun olmuyor

4-64 gb en dusuk tavsiye ederim

Butce varsa carlinkit 8-128 8.000 tl civari

@HONEY Bülent hocam düşük ramliler video oynatma dışında ne tür sıkıntı çıkarıyor?

Bı cihaz çok ıyı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok hızlı donma kasılma yada takılma hiç olmadı bir kaç saniye içinde calısıyor
Ama aracta mutlaka carpley olması lagzım
Kablosuz carpley olarak ta çok kullanışlı
YouTube ,Netflix sorunsuz ve hızlı çalışıyor
İstediğiniz program mı cihaza ındırebılıyorsunuz ben iptv indirdim canlı tv kanalları ve Mac kanallarını takılmadan izlenebılıyor

Ekli dosyalar

• IMG_0376.jpeg
    IMG_0376.jpeg
    143.8 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar golf 8 de carplay üzerinden video izlemek istiyorum biraz baktığımda smart box ai box gibi şeyler buldum soracağım şu ki aranızda bu tür cihazları kullanan varmı veya aracında video youtube izleyen varmı nasıl yaptı gibi yardımcı olacak varmı fikir ve düşüncelerinizi paylaşırmısınız
Medya cihazları var o şekilde crplay protoklu üzerinden sanki android tablet gibi kullanabilirsin aracın ekranını, ben kullanmıştım daha sonradan forumdan bir arkadaşa sattım, çok dikkat dağıtıyor haberiniz olsun.

Değerli yorumlarınız tşkl
Bı cihaz çok ıyı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok hızlı donma kasılma yada takılma hiç olmadı bir kaç saniye içinde calısıyor
Ama aracta mutlaka carpley olması lagzım
Kablosuz carpley olarak ta çok kullanışlı
YouTube ,Netflix sorunsuz ve hızlı çalışıyor
İstediğiniz program mı cihaza ındırebılıyorsunuz ben iptv indirdim canlı tv kanalları ve Mac kanallarını takılmadan izlenebılıyor
Hocam bu cihazın linki varmı bi baksak modeli vs. Tşklr

Değerli yorumlarınız tşkl
Hocam bu cihazın linki varmı bi baksak modeli vs. Tşklr
Ben 2 sene önce aldım o zaman 119 Euro odemıstım ama benim aldığım yer yurdtdısı gonderim yapmıyor
Aliexpreste aynı marka var yaklaşık 50 Euro
Biraz önce baktım ama Tr gonderim yok
Asagıda resimler var Tr den bakabılırsın

Ekli dosyalar

• IMG_0381.jpeg
    IMG_0381.jpeg
    107.8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0382.jpeg
    IMG_0382.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 9

Geri
Üst Alt