Golf 7'ye Golf 8 impression jantı takmak?

Boeing738

Üye
İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar selamlar, 1.2tsi GOLF 7.5 R dönüşüm aracıma konforu ve performansı etkilememesi açısından golf 8 impression paketteki orjinal janttan taksam nasıl durur? Var mı aracında takılı olanlar? Gidip de görüntü için 18, 19 jant takıp hem konfordan hem performanstan uzaklaşmak istemiyorum. Sonra zaten spor yay tarzında şeyler de gerekecek, Basma işi hiç sıcak gelmiyor. Var mıdır satan arkadaşlarımız falan jant lastik şeklinde?

Bulmakta zorluk çekmezsiniz. Genel olaral beğenilmeyen bir jant modelidir. Ucuza hallolur tahminimce. Uyumludur sorun teşkil etmez kullanımda

Son düzenleme:
@HONEY abi neye el atsa güzel oluyor keske galerici olsa sırf vw satsa. Yemin ederim borca girerim ondan alırım. Güvenilir ve işi bilen adam

En azından performans kaybın olmaması adına 18 msw tercih edebilirsin. R dönüşüm yapsaydım 18 takardım optimum olarak, konforlu bir lastikle de gayet hakkını verir. Onu takınca tabi spor yay da gerekecek. Hiç uğraşmayayım derseniz 17 inch valencia da düşünebilirsiniz. Yok kesin kararım 16 diyorsanız hita da düşünülebilir.

Norfolk değil de Valencia sanki daha çok yakışıyor gibi. Bir ilanda (LİNK) denk gelmiştim, beyaz araca bence tam olmamış ama mavi veya kırmızı araçta güzel durabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 75949

Farklı modeller için şu konu da belki size fikir verebilir:

https://www.golftutkusu.com/topic/15219-golf-8-jant-degisikligi/
Araç güzel duruyor. Tam lastik ebatları ne hocam bilginiz var mı? Eğer yay da yoksa çok kararında duruyor araç

Geri
Üst Alt