Rektefiden sonra motor sesi

Ysft

Yeni Üye
İsim
Yusuf
Araç
Golf 7dizel
Merhaba arkadaşlar
Golf7 2013 aracım rektefiden sonra. Rölantide normal sesi sadece İlk çalıştırırken ve 1.vites ve 2 vitese attıktan sonra gaza bastığımda 1. Devirde yüksek ses çıkıyor araç ısındıktan sonra ses azalıyor ustaya sorduğumda sesin enjektörler geldiğini enjektörler arızalıydı çok masraf olmasın diye reziyonla bu duruma geliyor gidebildiği yere kadar gitsin sorun olmaz dedi
Sizin başınıza böyle şey geldiğimi
Şimdiden teşekkür ederim.

Şakırdama sesi mi geliyor ?

Upvote 0
Rektefiye işlemini aracınız kaç bin km'den sonra gördü ?

Upvote 0
Merhaba arkadaşlar
Golf7 2013 aracım rektefiden sonra. Rölantide normal sesi sadece İlk çalıştırırken ve 1.vites ve 2 vitese attıktan sonra gaza bastığımda 1. Devirde yüksek ses çıkıyor araç ısındıktan sonra ses azalıyor ustaya sorduğumda sesin enjektörler geldiğini enjektörler arızalıydı çok masraf olmasın diye reziyonla bu duruma geliyor gidebildiği yere kadar gitsin sorun olmaz dedi
Sizin başınıza böyle şey geldiğimi
Şimdiden teşekkür ederim.
Araç kaç motor kaç km de rektefiye oldu daha detaylı yazar mısınız

Upvote 0
Araç kaç motor kaç km de rektefiye oldu daha detaylı yazar mısınız
Aracı yeni almıştım 104k da aldıktan 25 km turbo arızası açtı mavi duman attı. yapıldı motorda çalışırken ses geliyordu motor indi silindirin biri aşağıdaydı .

Buarada satıcı Mahkemeye verdim bilirkişi beni haklı buldu

Upvote 0
Aracı yeni almıştım 104k da aldıktan 25 km turbo arızası açtı mavi duman attı. yapıldı motorda çalışırken ses geliyordu motor indi silindirin biri aşağıdaydı .

.

Son düzenleme:
Upvote 0

Bu durumda masraflarınızı araç satıcısı mı karşıladı hocam

Upvote 0

Geri
Üst Alt