- İsim
- Can
- Araç
- CADDY/A6/Clio
dış 6.5, iç 5.5Dış çapı 6.5 cm mi ?
Hocam aceleniz yok ise kışlık takımımda bu kapaklardan var kullanmıyorum lastikleri değiştirirken size hediye edeyim kışa doğru girerken...Benim 1 tanesi kayboldu mecbur 4 lü değiştirmem lazım. Fiyatınız nedir ?
Tabiki acelesi yok sadece bir tanesi düştüğü için boş olarak durduğundan çirkin görüntü var. Küf de yapmış ama ileri boyut zararı olur mu bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Hocam aceleniz yok ise kışlık takımımda bu kapaklardan var kullanmıyorum lastikleri değiştirirken size hediye edeyim kışa doğru girerken...
Kışlık 15 lik Lyon takımım arkadaşımın evinin sığınağında duruyor. Kendisi Ankara dışında 2 haftaya gelecek gibi duruyor anahtar onda olduğundan 2 haftadan önce sizlere iletemem haber vereyim ama dm den bana telefon numaranızı bırakın ki 2 haftaya size kargo yapmış olurum adresinizi aldıktan sonra.Tabiki acelesi yok sadece bir tanesi düştüğü için boş olarak durduğundan çirkin görüntü var. Küf de yapmış ama ileri boyut zararı olur mu bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Olsun beklerim o kadar acelem yok. Dm den mesaj yazamıyorum siz yazar mısınız oradan göndereyim.Kışlık 15 lik Lyon takımım arkadaşımın evinin sığınağında duruyor. Kendisi Ankara dışında 2 haftaya gelecek gibi duruyor anahtar onda olduğundan 2 haftadan önce sizlere iletemem haber vereyim ama dm den bana telefon numaranızı bırakın ki 2 haftaya size kargo yapmış olurum adresinizi aldıktan sonra.
Üstadım ürünler duruyor mu?kargo yaparım, fiyat teklife açık
duruyor hocamÜstadım ürünler duruyor mu?