SATILIK Orijinal Eski Nesil Jant Göbeği

DifferenceCan

Katılımcı Üye

İsim
Can
Araç
CADDY/A6/Clio
kargo yaparım, fiyat teklife açık

Ekli dosyalar

• IMG_2491.jpg
    IMG_2491.jpg
    199.5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2492.jpg
    IMG_2492.jpg
    152.5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2493.jpg
    IMG_2493.jpg
    164.5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2494.jpg
    IMG_2494.jpg
    152.7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2495.jpg
    IMG_2495.jpg
    150.7 KB · Görüntüleme: 31

Benim 1 tanesi kayboldu mecbur 4 lü değiştirmem lazım. Fiyatınız nedir ?

Benim 1 tanesi kayboldu mecbur 4 lü değiştirmem lazım. Fiyatınız nedir ?
Hocam aceleniz yok ise kışlık takımımda bu kapaklardan var kullanmıyorum lastikleri değiştirirken size hediye edeyim kışa doğru girerken...

Hocam aceleniz yok ise kışlık takımımda bu kapaklardan var kullanmıyorum lastikleri değiştirirken size hediye edeyim kışa doğru girerken...
Tabiki acelesi yok sadece bir tanesi düştüğü için boş olarak durduğundan çirkin görüntü var. Küf de yapmış ama ileri boyut zararı olur mu bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tabiki acelesi yok sadece bir tanesi düştüğü için boş olarak durduğundan çirkin görüntü var. Küf de yapmış ama ileri boyut zararı olur mu bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kışlık 15 lik Lyon takımım arkadaşımın evinin sığınağında duruyor. Kendisi Ankara dışında 2 haftaya gelecek gibi duruyor anahtar onda olduğundan 2 haftadan önce sizlere iletemem haber vereyim ama dm den bana telefon numaranızı bırakın ki 2 haftaya size kargo yapmış olurum adresinizi aldıktan sonra.

Kışlık 15 lik Lyon takımım arkadaşımın evinin sığınağında duruyor. Kendisi Ankara dışında 2 haftaya gelecek gibi duruyor anahtar onda olduğundan 2 haftadan önce sizlere iletemem haber vereyim ama dm den bana telefon numaranızı bırakın ki 2 haftaya size kargo yapmış olurum adresinizi aldıktan sonra.
Olsun beklerim o kadar acelem yok. Dm den mesaj yazamıyorum siz yazar mısınız oradan göndereyim.

Bende size yazamadığımdan söylemiştim hocam.

[email protected]

Bu mail adresinize telefon numaranızı iletir misiniz ?

@YAVUZQQ

Geri
Üst Alt