Direksiyonu sağ sola cevirince ses gelmesi

Egehan

Katılımcı Üye

İsim
Egehan
Merhaba arkadaşlar golf 7 aracımda durduğum yerde veya cok hafif ilerlerken direksiyonu sağ ve sola cevirdiğim de lok,lok gibi ses geliyor yüksek hızlarda gelmiyor veya ben duyamıyor olabilirim. 1,2 ustaya sordum direksiyon kutusu diyen oldu daha önce böyle bir sorun yaşan var mı ? Direksiyon kutusundan olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar @metinkar abinin önerisi üzerine Fatih ustanın yanına gittim direkt çözdü acıkcası işi araçta coil vardı , dedi amatsör bilyelerinden ses yapıyor. Coilciye yönlendirdi parçaları değiştirdim suan hiç ses yapmıyor problemsiz devam ediyorum. ( takoz ve bilyeler değişti) işçilik ile 4,300Tlye geldi

Upvote 0
Merhaba arkadaşlar @metinkar abinin önerisi üzerine Fatih ustanın yanına gittim direkt çözdü acıkcası işi araçta coil vardı , dedi amatsör bilyelerinden ses yapıyor. Coilciye yönlendirdi parçaları değiştirdim suan hiç ses yapmıyor problemsiz devam ediyorum. ( takoz ve bilyeler değişti) işçilik ile 4,300Tlye geldi

Fatih kardeşim iyidir bu devirde namuslu esnaf bulmak zor araçla ilgili her şeyi danış bıkmadan cevap verir bu aralar bozuk moreli:( can yoldaşı vefat etti...

IMG_0151.jpeg

Upvote 0

Geri
Üst Alt