Ön cam kırılması, Tavsiye

sophos

Üye
İsim
Egemen
Merhabalar hekese, bugün aracım park halindeyken top gelmesi üzerine ön camım kırıldı? Kaskomda ücretsiz ön cam değişimi mevcut ve tüm servisler yazıyor. Merak ettiklerim şunlar:
1. Araç Zonguldakta, Ankaraya kadar bu şekilde gitsem sorun yaşar mıyım? Cam patlaması, trafik cezası vs gibi..
2. Araştırmalarima göre yaptırdığım yer önemliymiş nereyi tavsiye edersiniz?
3. Daha önceden Acc taktirmistim. Cam için fark vererek şerit takipli cam taktirmali mıyım? Burdaki sorum bunu servisin kabul edip etmemesi ve elimde kamera ve kablonun olmamasından, camı taktirdiktan sonra uygulamayı yaptırabilir miyim?
4. Çarpmanın darbesiyle ayna ile sensör tırnaklarından ayrılmış. Tekrardan yerine oturtmak için kuvvet uygulamam gerekiyor o da camı dağıtır diye yapamıyorum. Aynanın içini tamamen soksem daha kolay bir yolu varımdır takmanın?

Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurda sevinirim.20240522_152800.jpg20240522_152800.jpg20240522_152704.jpg20240522_152812.jpg

Ankara'da yer çok önemli. Ben daha önce uğurlu glass diye bir firmaya gittim kaskomun yönlendirmesi ile. Kaskomda orijinal cam vardı ama firma camı lucky glass marka kendi ürününü taktı. Daha sonra da orijinale geçmek için para ödemek zorunda kaldım. Uğurlu camdan uzak dur ürünleri berbat. Eğer sana orijinal cam yok beklersin vs derlerse de VW grubunda artık fabrika çıkışı olarak kullanılan Şişecam ya da Tamcam tercih edebilirsin. Türk malı ama fabrika camıdır Şişecam ve Tamcam. Ama en temizi kaskona dahil ise git servisten saint gobain sekurit cam taktırmandır.

Geri
Üst Alt