Geri görüş kamerası arızası

umuterkan

Yeni Üye
Araç
Golf 8
Arkadaşlar merhaba. Golf 8 atacımın geri görüş kamerasının geri vörüşünden resimdeki gibi arıza aldım.Daha önce başına gelen var mı? Sizce yazılımsal mı? Yoksa değiştirilmesi vs. Mi gerekecek?

Ekli dosyalar

• IMG_6962.jpeg
    IMG_6962.jpeg
    279.1 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar merhaba. Golf 8 atacımın geri görüş kamerasının geri vörüşünden resimdeki gibi arıza aldım.Daha önce başına gelen var mı? Sizce yazılımsal mı? Yoksa değiştirilmesi vs. Mi gerekecek?

Geçmiş olsun benim dün ilk kez başıma farklı bir olay geldi geri vitese takınca ekran karardı üç kez ileri geri yapıp denedim sonra kontağı kapattım bir saat sonra kontrol ettim düzelmişti...

Geçmiş olsun benim dün ilk kez başıma farklı bir olay geldi geri vitese takınca ekran karardı üç kez ileri geri yapıp denedim sonra kontağı kapattım bir saat sonra kontrol ettim düzelmişti...
Benim ki de kontağı kapadıktan yarım saat sonra yeniden çalıştırdım düzeldi. Acaba yazılımla ilgili olan birşey mi? Öbür türlü olsa yeniden çalıştırınca düzelmezdi diye tahmin ediyorum.

Araç Style sanırım, bence bir servise sorun.

Geri
Üst Alt