Golf 7.5 Hayalet ekran modları

GolfVII4937

Yeni Üye
İsim
Anıl
Herkese merhaba 2019 1.6tdı Highline ve 2018 1.6tdı highline araçlarım var ikisi de hayalet ekran ancak golfümde hayalet ekran modunu (profilleri) değiştiremiyorum ekranda seçeneği yok. Sadece kız ve vites gösterilen profil var. Bu araçlarda gizli özellikle falan mı açılıyor yoksa bulunmuyor mu ?
bazı golflerde görüyorum modlar değişebiliyor. bunun için yapabileceğimiz birşey var mıdır ?

Örnek olarak tiguanda bu moda geçebiliyorum tüketim ve yakıt km bilgisi
tigu.jpeg

Ama golfte sadece bu mod var Profiller kısmı hayalet ekranda çıkmıyor Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim...
hq2.jpg

Hocam bahsettiğiniz şey tema görünümleri ise 7.5 larda kodlama ile değiştirebilirsiniz.
Bahsettiğiniz şey kadranların içindeki küçük yakıt tüketimi vs gibi bilgilerinin zaten fabrikasyon olması lazım, multimedyadan değiştirebeilirsiniz.

Hocam bahsettiğiniz şey tema görünümleri ise 7.5 larda kodlama ile değiştirebilirsiniz.
Bahsettiğiniz şey kadranların içindeki küçük yakıt tüketimi vs gibi bilgilerinin zaten fabrikasyon olması lazım, multimedyadan değiştirebeilirsiniz.
Kadranların içindeki yakıt tüketimi kalan km bilgisi vs tiguanda mesela hayalet ekrandan profiller sayfasından değiştirebiliyorum ama golfte profiller diye bir sayfa çıkmıyor.

Kadranların içindeki yakıt tüketimi kalan km bilgisi vs tiguanda mesela hayalet ekrandan profiller sayfasından değiştirebiliyorum ama golfte profiller diye bir sayfa çıkmıyor.
Hocam orta kısımdaki multimedya dan ayarlanıyordu 7.5 larda, yanlış hatırlamıyorsam.
Tiguan biraz daha yeni nesil olduğundan onun birkaç menüsü daha farklı olabilir bu yüzden.

Direksiyon dan bak olmalı

Hayret bir durum golf8 gti ve Passat b8 gte aracalrımda direksıyondan degıstırebılıyorum demek ki golf7 de farklı

Geri
Üst Alt