Halojen fara led ampül montajı

Yigit3735

Üye
İsim
Yiğit Öz
Arkadaşlar merhaba
Halojen farlı aracıma fotoğraftaki h7 tip Photon marka led ampül aldım. Montajı için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Ekli dosyalar

• b734c1b5-216d-455f-88a7-a15216566421.jpeg
    b734c1b5-216d-455f-88a7-a15216566421.jpeg
    71.6 KB · Görüntüleme: 25

@HONEY Bülent hocam, xenon farlarda zamanla oluşan aydınlatma kaybını gidermek için en sağlıklı yol nedir? Led fara geçmek, orijinal farları yenilemek, Photon vs gibi ampül değiştirmek. Hangisini en doğru seçim olur ?

@HONEY Bülent hocam, xenon farlarda zamanla oluşan aydınlatma kaybını gidermek için en sağlıklı yol nedir? Led fara geçmek, orijinal farları yenilemek, Photon vs gibi ampül değiştirmek. Hangisini en doğru seçim olur ?

Hocam

Orjinal xenonlu sistemde led gecmek bana mantıklı gelmiyor

Orjinal osram xenon 4300-4500k ampul alip devam ederdim

Mercekler kirliysede uzman profesyonel yerde temizletirdim

Hocam

Orjinal xenonlu sistemde led gecmek bana mantıklı gelmiyor

Orjinal osram xenon 4300-4500k ampul alip devam ederdim

Mercekler kirliysede uzman profesyonel yerde temizletirdim
Teşekkür ederim.

@RKR

Ben cektim ayni karanlik ortam ayni yolda

Xenon ve led ampul karsilastirmam

Far arac ayni sadece biri led digeri xenon

Halojen farlara sonradan takılan led ampuller karşı tarafın ciddi gözünü alıyor, özellikle yağmurlu havalarda..

Arkadaşlar merhaba
Halojen farlı aracıma fotoğraftaki h7 tip Photon marka led ampül aldım. Montajı için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var
Bu urunu kisalarda kullanmayin. Kaliteli markanin, en alt serisi. Kesinlikle odaklanma yapmaz. Minimum Mono, butce varsa Ultimate tavsiye ederim

@RKR

Ben cektim ayni karanlik ortam ayni yolda

Xenon ve led ampul karsilastirmam

Far arac ayni sadece biri led digeri xenon

Bülent hocam iki ay önce fabrika çıkışlı ampülleri aynı diye OSRAM D3S Night Breaker Laser Xenarc ile değiştirdim, iyileşme oldu ama yeterli değil sanırım merceklerin temizlenmesi lazım. Ama, kime nerde yaptırmak lazım ?

Bülent hocam iki ay önce fabrika çıkışlı ampülleri aynı diye OSRAM D3S Night Breaker Laser Xenarc ile değiştirdim, iyileşme oldu ama yeterli değil sanırım merceklerin temizlenmesi lazım. Ama, kime nerde yaptırmak lazım ?

Hangi ildesin hocam

Volkswagen polo 6c aracımın kısalarına h7 kaliteli csp bir led kullanmıştım 1.5 senedir karşı taraftan 1 kere bile selektör yememiştim odak çizgisi kesinlikle halojen ile aynı ve aydınlatma halojen ampüle göre çok daha iyi olmuştu
Şu beyaz renk veren halojen philips ampülleri denemiştim renk hem tam beyaz olmamıştı hem aydınlatma sarı halojenlere göre azalmıştı
Sizin bahsettiğiniz o kör edenler ucuz fiyatlı cob çeşidi ledler onlar dağı taşı aydınlatıyor aydınlatma çok çok kötü oluyor odak diye bir şey yok resmen karşıdaki sürücüyü kör etmek için yapılmış😀
Bu zimbirti ile takabilirsiniz hocam

https://ty.gl/051xum3ddy

Halojen far tasina led veya xenon pek tavsiye etmem odaklama yapmaz karsinin gozunu alir

Geri
Üst Alt