@HONEY Bülent hocam, xenon farlarda zamanla oluşan aydınlatma kaybını gidermek için en sağlıklı yol nedir? Led fara geçmek, orijinal farları yenilemek, Photon vs gibi ampül değiştirmek. Hangisini en doğru seçim olur ?
Teşekkür ederim.Hocam
Orjinal xenonlu sistemde led gecmek bana mantıklı gelmiyor
Orjinal osram xenon 4300-4500k ampul alip devam ederdim
Mercekler kirliysede uzman profesyonel yerde temizletirdim
Bu urunu kisalarda kullanmayin. Kaliteli markanin, en alt serisi. Kesinlikle odaklanma yapmaz. Minimum Mono, butce varsa Ultimate tavsiye ederimArkadaşlar merhaba
Halojen farlı aracıma fotoğraftaki h7 tip Photon marka led ampül aldım. Montajı için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var
Bülent hocam iki ay önce fabrika çıkışlı ampülleri aynı diye OSRAM D3S Night Breaker Laser Xenarc ile değiştirdim, iyileşme oldu ama yeterli değil sanırım merceklerin temizlenmesi lazım. Ama, kime nerde yaptırmak lazım ?@RKR
Ben cektim ayni karanlik ortam ayni yolda
Xenon ve led ampul karsilastirmam
Far arac ayni sadece biri led digeri xenon
Bülent hocam iki ay önce fabrika çıkışlı ampülleri aynı diye OSRAM D3S Night Breaker Laser Xenarc ile değiştirdim, iyileşme oldu ama yeterli değil sanırım merceklerin temizlenmesi lazım. Ama, kime nerde yaptırmak lazım ?
Eskişehir
yinede saol Bülent hocamBen karsinin takcisiyim
maalesef bilmiyorum oralarda yer
Bu zimbirti ile takabilirsiniz hocam
https://ty.gl/051xum3ddy
Halojen far tasina led veya xenon pek tavsiye etmem odaklama yapmaz karsinin gozunu alir