Amortisör Önerisi

Kursatsnl

Yeni Üye
İsim
Kürşat
Araç
Golf7 1.2 TSI
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler.
Aracım 2015 Golf7 1,2 TSI iki ay önce aldım. Üzerinde coilover ve spor yaylar var. Görüntü olarak hoşuma gitse de konfor olarak rahatsız ediyor. Amortisör ve helezonları değiştireceğim. Hangi markayı önerirsiniz.

Fotoğraf ekledim orjinallerle takas yapmayı düşünen olursa değerlendiririm.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-05-27 at 17.43.02.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-27 at 17.43.02.jpeg
    302.8 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2024-05-27 at 17.43.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-27 at 17.43.01.jpeg
    169.7 KB · Görüntüleme: 51

Orijinale geri dönecekseniz, servisten almanız en iyisi. Böyle parçaların yan sanayisinden uzak durun. Ya da kaliteli eibach, voglant, mubea, hr, gibi markaların ürünlerinden alın.

Bence ne güzel reçete; stok amortisör, eibach yay ikilisi, en fiyat performansı o.

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler.
Aracım 2015 Golf7 1,2 TSI iki ay önce aldım. Üzerinde coilover ve spor yaylar var. Görüntü olarak hoşuma gitse de konfor olarak rahatsız ediyor. Amortisör ve helezonları değiştireceğim. Hangi markayı önerirsiniz.

Fotoğraf ekledim orjinallerle takas yapmayı düşünen olursa değerlendiririm.
Coil ve spor yay markası nedir ve spor yay kaç mm. jant lastik çok büyük ve ince yanak değil konfor o kadar farketmemesi gerekirdi

Upvote 0
2017 1.4 TSI aracımdan coilover taktırdığım için çıkan ön amortisör ve yayları duruyor. 1.2 TSI ile uyumluysa düşünürseniz verebilirim.

Upvote 0
Orijinale geri dönecekseniz, servisten almanız en iyisi. Böyle parçaların yan sanayisinden uzak durun. Ya da kaliteli eibach, voglant, mubea, hr, gibi markaların ürünlerinden alın.

Bence ne güzel reçete; stok amortisör, eibach yay ikilisi, en fiyat performansı o.

öneri için teşekkürler hocam. Fiyata göre değerlendirecem artık

Upvote 0
Coil ve spor yay markası nedir ve spor yay kaç mm. jant lastik çok büyük ve ince yanak değil konfor o kadar farketmemesi gerekirdi

Coil başaran marka yaylar 35 mm ama markasını bilmiyorum. 225 45 r18 lastikler. Jant lastik büyüklüğü değil de yaylar ve coilden kaynaklı diye düşünüyorum.

Upvote 0
Coil başaran marka yaylar 35 mm ama markasını bilmiyorum. 225 45 r18 lastikler. Jant lastik büyüklüğü değil de yaylar ve coilden kaynaklı diye düşünüyorum.
Bende başaran coil aldım benimde aracım 2016 1.2tsi coili taktıracağım zaman Orjinal yayı verebilirim istersen

Upvote 0

Lastik ebadını doğru yazdıysanız, 225 / 45 R18 ebat lastik aracınıza uyumlu değildir.

225 / 40 R18 kullanılmanız gerekiyor

Bu bile aracınızdaki konforun kötü olmasında etkendir.

Ayrıca lastiklerin markası ve üretim tarihleri de konforu çok etkileyen önemli faktördür.

Belki doğru ebat, doğru marka ( yumuşak karakterli ) ve taze lastik ile sorununuz çözülebilir.

Golf 7 lastik ebatt 1.png

Golf 7 lastik ebatt 2.png

.

Upvote 0

Geri
Üst Alt