Multimedya Tavsiyesi

İsim
İbrahim Başkurt
İyi günler 2014 model golf 7 aracım var 7 yıldır biniyorum artık multimedyayı değiştirmeyi düşünüyorum. İnternette carvocal diye bir yer gördüm olumlu olumsuz yorumlar mevcut kimi ürünler de arada bir kastığı yasıyor tavsiye edeceğiniz ürün markası veya götürüp yaptırabileceğim gönül rahatlığı ile kullanabileceğim bir yer var mı? Veya Carvocal markasını duydunuz mu önerir misiniz?

İyi günler 2014 model golf 7 aracım var 7 yıldır biniyorum artık multimedyayı değiştirmeyi düşünüyorum. İnternette carvocal diye bir yer gördüm olumlu olumsuz yorumlar mevcut kimi ürünler de arada bir kastığı yasıyor tavsiye edeceğiniz ürün markası veya götürüp yaptırabileceğim gönül rahatlığı ile kullanabileceğim bir yer var mı? Veya Carvocal markasını duydunuz mu önerir misiniz?
Selamlar
Bir multimedyadan beklentiniz nedir hocam öncelikle onu belirtmeniz gerekirki yardımcı olalım..
Bahsettiğiniz firmayı şahsen ben duydum ve gördüm kötüleyemem işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum.

carvocal almanı tavsiye etmem en azından golf için çünkü multimedya üzerinden araç ayarı yapma özelliklerin kapanıcak. rcd 330 alabilirsin aliexpressten. video oynatma bluetooth ve ekran yansıtma özelliği gibi özellikler var 7 8bin tl arası rcd 330 pluslarda var carplayli onlar.

Selamlar
Bir multimedyadan beklentiniz nedir hocam öncelikle onu belirtmeniz gerekirki yardımcı olalım..
Bahsettiğiniz firmayı şahsen ben duydum ve gördüm kötüleyemem işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum.
Valla standart beklentiler içindeyim hocam telefondan gelen çağrıları karşılayabilmek, bluetooth üzerinden bağlanıp telefondaki ekranı yansıtabilmek, youtube müzik açabilmek vs vs

Aynen hocam öyle bir sıkıntı varmış malesef arça ayarlarını yapamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor ya paraya kıyıp 7,5 kullanılan multimedyadan alıcam yada hiç almıycam

Hocam bence bekle bütçeni ayarla ve güzel bir cıhaz al
Benim sana görüşüm orjınal bir 8 inch cihaz al

Ekli dosyalar

• IMG_0111.png
    IMG_0111.png
    284.9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0109.png
    IMG_0109.png
    487.7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0110.png
    IMG_0110.png
    427.2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0536.jpeg
    IMG_0536.jpeg
    175.6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Hocam o cihaz rcd 330
VW nin araclarında kullandığı en uygun fiyata olan cihaz bazılarında Türkçe dil secenegı yok rcd330 a ben hakim değilim formdan @HONEY hocam var o sana daha net bilgi verebılır
Eğer rcd330 alacaksan da @HONEY hocamdan al sana daha uygun fiyata gelir

Geri
Üst Alt