Golf 7 mi yoksa makyajlı golf mü?

Bora1903

Yeni Üye
İsim
Bora
Öncelikle merhaba, uzun süredir forumunuzu büyük bir dikkat ve zevkle takip ediyorum,buradaki herkes çok değerli benim golfe tutkum çocukluğumdan beri gelir ama inanın burda golf Hakkı'nda edindiğim bilgiler beni çok etkiledi sizlerin sayesinde ve artık bende bu ailenin içinde olmak ve yaşamak istiyorum..ama sizden gelecek yönlendirmeyle bende aracımı almak istiyorum çok acelem yok ve golf 7 mi yoksa makyajlı kasayı beklemelimiyim sizce...

Acelesi yoksa makyajliyi bekleyin,sahsen ben alicak olsam beklerdim :)

Öncelikle merhaba, uzun süredir forumunuzu büyük bir dikkat ve zevkle takip ediyorum,buradaki herkes çok değerli benim golfe tutkum çocukluğumdan beri gelir ama inanın burda golf Hakkı'nda edindiğim bilgiler beni çok etkiledi sizlerin sayesinde ve artık bende bu ailenin içinde olmak ve yaşamak istiyorum..ama sizden gelecek yönlendirmeyle bende aracımı almak istiyorum çok acelem yok ve golf 7 mi yoksa makyajlı kasayı beklemelimiyim sizce...
hoşgeldiniz, ihtiyaç varsa 7'yi alın, golf golf'dür, 7 oturmuş sorunları giderilmiş bir model, beklemek istiyorsanız artık makyajdan ziyade golf 8 beklenmeli,

Dostlar arasına hoş geldiniz. Hocam makyaj gelir mi gelmez mi bilinmez. İmkan varsa ertelemeyin. 

Değerli Hocam 

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve bunları dile getiren sözleriniz için teşekkür ederim .

Kasım sonunda 2017 modeller için sipariş geçebilirsiniz.  Bir sürpriz olacaksa bu tarihte olacak.

2019 dan önce MK8 gelmeyecek gibi... Ve bana kalırsa 41 yıldır makyajsız kasa geleneğinin de bozulması için yeter sebep görülmüyor. Bugüne kadar kendine güvenenleri boşa çıkartmayacaktir. Bu kadar uzun beklemeye gerek yok.

Bir zamanlar tüm zamanların en iyi Golf ü Mk4 tü ve Mk4 e sahip olamamış pek çok insan tanıyorum hala içlerinde yaradır., Hatta bu insanlardan pek çoğu temiz bir Mk4 bulma şansı yakalasa hiç düşünmeden yüksek bir rakam bile ödeyip almaya razılar., Ne zaman bir Mk4 görsem döner tekrar bakarım o güzel hatlarına., Şimdi ise bu tahtı Mk7 aldı., şuan tüm zamanların en iyi Golf diye şimdiden banttan bile daha inmemişken ilan edildi Mk7 ve halaa alma şansı varken neden bundan mahrum olmak ister insan şaşırıyorum., Ben makyajlı bir Golf gelmiyeceğine inananlardanım ve Mk8 'inde bu kadar başarılı olacağının bir garantisi var mı..? emin değilim.. 2 ay sonra Mk8 çıkacağını VW açıklasa bile gider yine Mk7 alırdım..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Bora1903Hocam ben makyajlı olanı alırdım yeni teknolojiler  yeni oyuncaklar gelir makyajlıda olsa yeni kasa da olsa yenisi varken bir öncekini alırsam içim içimi yer  s=aman

Golf'ün hangi serisinde ara makyaj yapıldı ki? Bildiğim kadarıyla hiç bir seride bir üst seri üretime geçilmeden makyajlanma yapılmadı. Ha ne olabilir? Bazı opsiyonel özellikler standart özelliğe çevrilebilir. Golf 6 veya 7 senede bir kendini yenilemiş. Bu da demek oluyor ki 2018 öncesi MK8 zor gibi.

Geri
Üst Alt