Ekli dosyayı görüntüle 76346bu ürünü alıp taksam apple carplay kullanabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
şu an ki ekranım carplay desteklemiyor ama yine de olur muKullanirsiniz hocam
İlandaki cihaz kendinden üniteli zaten. Şuan aktif kullandığınız ekranla alakası yok..şu an ki ekranım carplay desteklemiyor ama yine de olur mu
şu an ki ekranım carplay desteklemiyor ama yine de olur mu
hocam çerçeve sipariş vermediyseniz elimde çerçeve mevcut, kutusundan hiç çıkarmadım ben farklı modelini taktım elimde mevcutşu an ki ekranım carplay desteklemiyor ama yine de olur mu
ürünü daha almadım sadece danışmak istedimhocam çerçeve sipariş vermediyseniz elimde çerçeve mevcut, kutusundan hiç çıkarmadım ben farklı modelini taktım elimde mevcut
ünitesiz çalışır yani ünite almak lazım falan demişlerdi de arkadaşlar
ünitesiz çalışır yani ünite almak lazım falan demişlerdi de arkadaşlar
Hocam bu ürüne çerçeve de geeekiyor o yüzden dedimürünü daha almadım sadece danışmak istedim
çok teşekkür ederimRcd serisi hic bir cihaza üniteye ihtiyaç yok hocam
Unitesiz calisir
ay sonu alacağım büyük ihtimalle o zaman buradan yazarım teşekkür ederimHocam bu ürüne çerçeve de geeekiyor o yüzden dedim
Ürünün kalitelisi var mı donma falan yapar mı bu cihazİlandaki cihaz kendinden üniteli zaten. Şuan aktif kullandığınız ekranla alakası yok..
Sizin taktığınız model ne kadar acabahocam çerçeve sipariş vermediyseniz elimde çerçeve mevcut, kutusundan hiç çıkarmadım ben farklı modelini taktım elimde mevcut
Rcd330 un ilk versiyonu olması lazımSizin taktığınız model ne kadar acaba