J Far Muayeneden Geçer Mi?

Burak_53

Üye
İsim
Burak
Merhaba,

Golf 7.5 araca, J far donusumu yaptirmayi dusunuyorum ama muayenede far yikama zorunlulugu kafama takildi.

Forumu biraz arastirdim ama net cevaplar bulamadim, yardim rica ediyorum.

J far donusumu sonrasi far yikama ozelligi olan bir on tampon degisimi de gerekir mi?

Far yikamanin aktif calismasini test ediyorlar mi, yoksa tamponda far yikama parcasinin bulunmasi yeterli oluyor mu?

J farlar led ampul tipi ile calisiyorsa zaten far yikamadan muaf mi olurum?

Ön far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı xenon gazlı ampüller için geçerli.
Siz led ampülle kullanacaksanız far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı aranmaz. Hatta far ayarı çok hatalı olsa -gökyüzünü aydınlatsa- bile "hafif kusur" ibaresiyle muayeneden geçiriyorlar.

Arkadaş yazmış zaten cevabı buna aynı zamanda şöyle bir bilgi ekleyeyim daha geçen 2 ay önce muayeneden d2s xenonlarla geçtim hafif kusurla far yıkama olmadan

Arkadaş yazmış zaten cevabı buna aynı zamanda şöyle bir bilgi ekleyeyim daha geçen 2 ay önce muayeneden d2s xenonlarla geçtim hafif kusurla far yıkama olmadan
Xenon ampul var ve far yikama yok, hafif kusur verdiler yani. Bu ağır kusurdu, kural mi degisti yerine gore mi belli degil

Merhaba,

Golf 7.5 araca, J far donusumu yaptirmayi dusunuyorum ama muayenede far yikama zorunlulugu kafama takildi.

Forumu biraz arastirdim ama net cevaplar bulamadim, yardim rica ediyorum.

J far donusumu sonrasi far yikama ozelligi olan bir on tampon degisimi de gerekir mi?

Far yikamanin aktif calismasini test ediyorlar mi, yoksa tamponda far yikama parcasinin bulunmasi yeterli oluyor mu?

J farlar led ampul tipi ile calisiyorsa zaten far yikamadan muaf mi olurum?
Far yıkama diye bir zorunluluk yok, örnek vermek gerekirse 2016 model caddy lerde xenon far var fakat yıkama yok. ya da jetta ların da bazıları öyle.

Sorunsuz şekilde geçer. günümüz çoğu araçda far yıkama zaten yok.

Geri
Üst Alt