Soğutma Sıvısı Uyarısı

Mutigti

Üye
İsim
Burak
Araç
mutluay
Merhaba,
Aracı ilk çalıştırdığımda soğutma sıvısı uyarısı veriyor 5-10 dk gezdikten sonra kapatıp tekrar çalıştırınca uyarı olmuyor.
Aracım soğukkende sıcakkende su eksik göstermiyor.
Bu neden olabilir ?
En kötü ihtimal ve en iyi ihtimal ne olabilir
Golf 7 CLH 1.6TDI

Haznede su yok :)
Yani böyle bir soruya anca bunu yazabiliyorum. Çünkü Su haznesinde suyu kontrol ettim normal gibi bir yazı yazmamışsınız biz nereden bileceğiz su haznesinin durumunu. Eğer haznede su normalse müşür bozuk bu kadar basit.

Upvote 0
müşür arızası olabilir
Gökhan abi merhaba mahle marka genleşme kabı ile komple değiştirdim ilk üç gün sıkıntı yoktu şimdi gene gitti aynı uyarıyı veriyor su eksiltmediği halde tesadüf mü bilmiyorum ama klimayı kapatınca veriyor hep :(

Upvote 0
Gökhan abi merhaba mahle marka genleşme kabı ile komple değiştirdim ilk üç gün sıkıntı yoktu şimdi gene gitti aynı uyarıyı veriyor su eksiltmediği halde tesadüf mü bilmiyorum ama klimayı kapatınca veriyor hep :(
bilemiyorum termostat veya sıcaklığı ölçen bir alet vardı belki o arızalıdır yada en basiti radyatör kapağına bir bakın belki conta çok deforme olmuştur oradan buharlaşıp uçuyordur

Upvote 0
Merhaba,
Aracı ilk çalıştırdığımda soğutma sıvısı uyarısı veriyor 5-10 dk gezdikten sonra kapatıp tekrar çalıştırınca uyarı olmuyor.
Aracım soğukkende sıcakkende su eksik göstermiyor.
Bu neden olabilir ?
En kötü ihtimal ve en iyi ihtimal ne olabilir
Golf 7 CLH 1.6TDI
Selam, soğutma seviye sensörünün kablosuna bakın bakalım oksit vb durum var mı

Upvote 0

Geri
Üst Alt