Ouzoo
Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, herkese selamlar. Oguzhan ben İstanbul’dan, 2016 Golf Mk7 High. aracimla araniza katildim. Eski forumculardan biri olarak, uzun zamandir alisik olmadigimiz kaliteli bir forum ortami var gercekten, hepinizin eline saglik. Aracimi yeni aldim, bazi ufak tefek eksikleri var tamamlamaya calisiyorum, bu surecte sizlerin deneyimlerinden yararlanmak, kendi deneyimlerimi de aktarmak guzel olacak.
Oncelikle bana bir arka kapi hoparloru lazim 5G0035453G elinde olan var ise gorusebiliriz. Uzerinden cikan hoparlor calismiyor.
Sol far ampulu kesme yapiyor, umarim beyin degildir, ampul tavsiyeleriniz hangileri olur? Orjinalci biriyim, ancak bu yeni led ampulleri de merak ediyorum. Guvenlik sorunu teskil eder mi, uzun zamanli kullananlarin yorumlarini alabilirim. Saglikla kalin.
Oncelikle bana bir arka kapi hoparloru lazim 5G0035453G elinde olan var ise gorusebiliriz. Uzerinden cikan hoparlor calismiyor.
Sol far ampulu kesme yapiyor, umarim beyin degildir, ampul tavsiyeleriniz hangileri olur? Orjinalci biriyim, ancak bu yeni led ampulleri de merak ediyorum. Guvenlik sorunu teskil eder mi, uzun zamanli kullananlarin yorumlarini alabilirim. Saglikla kalin.