Lastik seçimi

Eypozdgn

Yeni Üye
İsim
Eyüp Özdoğan
Araç
2020 Golf 1.5 TSI ACT Comfortline
Herkese merhaba, aracımı yeni aldım 2020 golf ama aracımda kışlık lastikler var yeni lastik alacağım yazlık lastiklerde öneriniz ne olur acaba
Birkaç firma ile görüştüm öneriler genelde Petlas, Dyton ve Goodyear oldu
Goodyear kullanan bir arkadaşım yol sesini biraz verdiğini söyledi o yüzden kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz

Arabanız hayırlı olsun.Forumda continental markası çok meşhur ve kullanımlarda gayet memnun.Lastik seçiminde kullanılan yol kalitesi,yapılan hızlar,yapılan yıllık km vb durumları değerlendirerek seçim yapmanız yararınıza olacaktır.

Öncelikle hayırlı olsun. Bende kısa süre önce michelin primacy 4 plus aldım ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Herkese merhaba, aracımı yeni aldım 2020 golf ama aracımda kışlık lastikler var yeni lastik alacağım yazlık lastiklerde öneriniz ne olur acaba
Goodyear kullanan bir arkadaşım yol sesini biraz verdiğini söyledi o yüzden kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz

https://www.golftutkusu.com/topic/22664-golf-7-lastik-onerisi-225-45-r17/

Önceliğiniz performans ise:

Continental Premium contact 7
veya
Bridgestone Potenza Sport

Önceliğiniz Konfor ise :

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
veya
Michelin Primacy 4 +

Petlas - Dayton - Strial - Kormoran - Laufen - Triangle - Kumho - Debica - Sava - Starmaxx vs vs gibi ucuz lastik alma niyetindeyseniz kimseye bir şey sormadan herhengi birini alıp takabilirsiniz. Hepsi aynı çünkü, hiç birinin diğerinden üstün bir yanı yok.

.

Son düzenleme:
Aracınız hayırlı olsun.
GoodYear Eagle Sport denilen lastiği kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yanından bile geçmeyin derim. Harici GoodYear modelleri hakkında bilgim yok.
Benim tavsiyem Continental Premium Contact 7 olacaktır, ıslakta özellikle çok yüksek puana sahip bir lastik.

Herkese değerli görüşleri için teşekkür ederim. Daha önce kışlığınında kullanmıştım Muhtemelen dediğiniz gibi continental dan yana seçim yapacağım

Continental premium cont. 6 kullanmistim ortalama guzel bir lastikti. Simdiki aracimda 5 aylik pirelli p7 var bunlar da gayet guzel guven veriyor nispeten sessiz diyebilirim.

Geri
Üst Alt