Dsg vites krom mandal değişimi

Eypozdgn

Yeni Üye
İsim
Eyüp Özdoğan
Araç
2020 Golf 1.5 TSI ACT Comfortline
Herkese merhabalar, aracımdaki vites mandalı biraz aşınmış ve bazı yerlerinde çapak oluşmuş. İnternet’ten böyle bir parça aldım değiştirmek için daha önce değiştiren oldu mu acaba takıp çıkarması kolay mıdır

Ekli dosyalar

• IMG_7238.jpeg
    IMG_7238.jpeg
    48.3 KB · Görüntüleme: 9

Geçmesi ve sökmesi biraz baskı uğraş gerektiriyor. Ama yapılmayacak şey değil.

Mevcuttaki üstündekini sökerken direk baskı uğrayarak mı çıkarıyoruz yoksa yanlardaki siyah kısımları da çıkarmamız gerekiyor mu

Herkese merhabalar, aracımdaki vites mandalı biraz aşınmış ve bazı yerlerinde çapak oluşmuş. İnternet’ten böyle bir parça aldım değiştirmek için daha önce değiştiren oldu mu acaba takıp çıkarması kolay mıdır
Youtubede detayli var hocam yapilmayacak iş degil

Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler yarın müsait zamanda bi videodaki gibi yapmayı deneyeceğim

Hocam aman dikkat o krom parçanın tırnaklarının girdiği küçük dikdörtgen yerler var. Krom parçadaki tırnaklar sağlam da vites kolundaki tırnakların karşılıkları dandik biraz. Kırılıyor.

Nerden biliyorsun demeyin :D

Sonuçta ışıklı yeni nesil DSG topuzum oldu napalım :D

Tamam hocam dikkatli olurum tavsiyeniz için teşekkürler yoksa sonuç bende de aynısı olabilir 😄

Merhabalar değişimi yapmaktan vazgeçtim gelen malzemenin renk ve kalitesi hoşuma gitmesi bende daha sonraki döneme komple değişimi yaptırırım diye vazgeçtim

Merhabalar değişimi yapmaktan vazgeçtim gelen malzemenin renk ve kalitesi hoşuma gitmesi bende daha sonraki döneme komple değişimi yaptırırım diye vazgeçtim
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.086,85TL 50% İndirim | LED ışık Synchronize vites topuzu AT senkronize elektronik ekran vites kolu hentbol passat B7 B8 Golf 6 7 Tiguan için MK2

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben aldım yakın zamanda gayet güzel malzeme kalitesi

Geri
Üst Alt