Klima nın gazını bir ölçtür belki gazı bıtmıs yada azalmıs olabılır 5dk lik bir işlem cıhazla test yapıyorlar sorun ortaya çıkıyor tabıkı sorun varsaEkli dosyayı görüntüle 76540Malum havalar ısındı klimaları kullanıyoruz dün uzun yola çıktım ve klimanın bazen sıcak bazen soğuk üflediğini fark ettim bunun sorunu nedir yardımcı olur musunuz
Malum havalar ısındı klimaları kullanıyoruz dün uzun yola çıktım ve klimanın bazen sıcak bazen soğuk üflediğini fark ettim bunun sorunu nedir yardımcı olur musunuz
Ekli dosyayı görüntüle 76540
Malum havalar ısındı klimaları kullanıyoruz dün uzun yola çıktım ve klimanın bazen sıcak bazen soğuk üflediğini fark ettim bunun sorunu nedir yardımcı olur musunuz
Klima gazi azaldiysa kompresor bi devre girip bi cikiyo olabilir.kontrol gerekliMalum havalar ısındı klimaları kullanıyoruz dün uzun yola çıktım ve klimanın bazen sıcak bazen soğuk üflediğini fark ettim bunun sorunu nedir yardımcı olur musunuz
genelde low daSıcaklığı kaç dereceye ayarlıyorsunuz? Low'da ise böyle bir durum olmaması gerek ama belirli bir derece ayarladıysanız o sıcaklığı sabit tutmak için görece daha ılık üfleyebilir.
baktırayım biKlima gazi azaldiysa kompresor bi devre girip bi cikiyo olabilir.kontrol gerekli