Golf 7 R dönüşüm sonrası ayarsızlık

Boeing738

Üye
İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar selamlar, golf 7 aracımı 7.5 R’ a çevirdikten sonra panjur ve far ayarsız duruyor. Fotolarda da belli oluyor zaten sağ far hem dışarı doğru çıkık duruyor hem de panjurdaki logo ile kaput orantılı durmuyor. Dönüşüm yaptırdığım yerin işçiliğinden hiç memnun kalmadım zaten ayrı mevzu da, buradaki ayarsızlık kaput ya da çamurluklardan kaynaklı da olabilir fakat araç stokken böyle durmuyordu. Kendim düzeltebilir miyim. Var mı bi püf noktası? Yoksa bi kaportacıya gidip ön düzen ayarı mı yaptırmalıyız? Fikirlerinizi bekliyorum IMG_2324.jpegIMG_5578.png

Keşke yaptırdığınız yeri ıyı bir araştırsaydınız
Bu sorun ıscılıkten de olabılır dönüşüm paketinden de kaynaklanabılır bence sorunsuz uyum sağlayan Taiwan yapımı setler

Keşke yaptırdığınız yeri ıyı bir araştırsaydınız
Bu sorun ıscılıkten de olabılır dönüşüm paketinden de kaynaklanabılır bence sorunsuz uyum sağlayan Taiwan yapımı setler
O kadar çok araştırdım ki, herkesin met ettiği Bursa’da bir sözde tuning’ çiye istanbuldan kalkıp sırf bu işlem için gittim. Ya burayı öneren insanların reklam çalışması ya da kimse benim gibi bu tarz şeylere takılmıyor. Kendim düzeltebilir miyim ?

Geçmiş olsun. İşçilik ya da tamponun kalitesizliğinden kaynaklanabilir.

Bana far ayakları yamuk sıkılmış gibi geldi çünkü tampon gördüğüm kadarıyla tam olarak oturtulmuş çamurluk kısımları sıfıra sıfır mıdır ? VW logolu panjuru tam olarak tırnakları oturmuş mu ona da bakın.

Kontrolünü bu videoyu izlerseniz kendiniz torx anahtarıyla yapabilirsiniz.

Geçmiş olsun. İşçilik ya da tamponun kalitesizliğinden kaynaklanabilir.

Bana far ayakları yamuk sıkılmış gibi geldi çünkü tampon gördüğüm kadarıyla tam olarak oturtulmuş çamurluk kısımları sıfıra sıfır mıdır ? VW logolu panjuru tam olarak tırnakları oturmuş mu ona da bakın.

Kontrolünü bu videoyu izlerseniz kendiniz torx anahtarıyla yapabilirsiniz.

teşekkürler sağ far çamurluktan bir parmak dışarı doğru duruyor. Panjuru ve farı biraz oturtmaya çalışacağım videodaki gibi

O kadar çok araştırdım ki, herkesin met ettiği Bursa’da bir sözde tuning’ çiye istanbuldan kalkıp sırf bu işlem için gittim. Ya burayı öneren insanların reklam çalışması ya da kimse benim gibi bu tarz şeylere takılmıyor. Kendim düzeltebilir miyim ?

Geçmiş olsun diyorum...

İstanbul dan kalkıp bu işlem için gitmen enteresan olmuş forumdan mı önerdiler istanbul dururken orayı öneren...

bu işlerin merkezi istanbul zaten bursa nedir Allah aşkına...

bir konu açsan yazsan seni en az beş yere yollarız kaldıki en basidi beyaz_garage metin kardeşim forumda üye bizden gidene fiyat konusunda yardımcıda oluyor...

Hocam denk gelmişken sorayım 7.5 r tampon da sislerin olduğu yerler dolu mu boş mu?

Geçmiş olsun diyorum...

İstanbul dan kalkıp bu işlem için gitmen enteresan olmuş forumdan mı önerdiler istanbul dururken orayı öneren...

bu işlerin merkezi istanbul zaten bursa nedir Allah aşkına...

bir konu açsan yazsan seni en az beş yere yollarız kaldıki en basidi beyaz_garage metin kardeşim forumda üye bizden gidene fiyat konusunda yardımcıda oluyor...
Üstat facebook gruplarında herkes övdü orayı ve 40 yorumun yaklaşık 30 küsürü orayı önerdi. Vardır bir bildikleri dedim olmuşken iyisi olsun hesabıyla düşünmüştüm

Ben Konya’da bu işi yapıyorum. Yaptığımız araçların Instagram hesabımda fotoğrafları ve videoları mevcut. Bir çoğunda ayarlar orijinalinden farksız.

Yaptığımız araçlarda büyük bi kaza olmadığı sürece, ithal olarak gelen dönüşüm setlerinin araca montajında herhangi bi sorun yaşamıyoruz.

Tampon orta taşıyıcı braketler setlerin içinden uzun tip çıkıyor. Yani uzun tip braketler benzinli golflere direk uyumlu, dizel golflere işlem yapılarak, kısaltılıp takılabiliyor.

Bu işlem dediğim kısımla bazı uygulama yapan arkadaşlar uğraşmak istemiyorlar. Bu braketi takmayanları bile var,

Sonucunda ise; tampon, panjur, logo ile kaput, farlar tümünün ara açıklıkları bozuluyor.

Aramız yakın olsaydı söker hizaya getirirdik, maalesef. 😊

Üstat facebook gruplarında herkes övdü orayı ve 40 yorumun yaklaşık 30 küsürü orayı önerdi. Vardır bir bildikleri dedim olmuşken iyisi olsun hesabıyla düşünmüştüm

İşte bizim platformun özelliği farklı, forumlar aslında bunlar için var, işi bilen var ticaretini yapan var ama üçkağıtcılık kimse yapamaz çünkü onların zaten aramızda yeri yok...

Geçmiş olsun...

Ben Konya’da bu işi yapıyorum. Yaptığımız araçların Instagram hesabımda fotoğrafları ve videoları mevcut. Bir çoğunda ayarlar orijinalinden farksız.

Yaptığımız araçlarda büyük bi kaza olmadığı sürece, ithal olarak gelen dönüşüm setlerinin araca montajında herhangi bi sorun yaşamıyoruz.

Tampon orta taşıyıcı braketler setlerin içinden uzun tip çıkıyor. Yani uzun tip braketler benzinli golflere direk uyumlu, dizel golflere işlem yapılarak, kısaltılıp takılabiliyor.

Bu işlem dediğim kısımla bazı uygulama yapan arkadaşlar uğraşmak istemiyorlar. Bu braketi takmayanları bile var,

Sonucunda ise; tampon, panjur, logo ile kaput, farlar tümünün ara açıklıkları bozuluyor.

Aramız yakın olsaydı söker hizaya getirirdik, maalesef. 😊
orta taşıyıcı braketi 2 defa takamadılar hocam gittiğim 3 farklı yerde 1 defa gti 1 defa r dönüşüm denerken hatta yeni öğrendim sizden takılabildiğini teşekkürler hocam

Geri
Üst Alt