Sis farları için Niken marka Nova 90w serisi

ALKIN

Üye
İsim
Alkın
Merhabalar;
Sis farlarım için sellektörde kuvvetli olması açısından Nikenin Nova Serisi 90w lık H11 ürününü almayı düşünüyorum. 90w yazması şüphelendirdi elektrik tesisatı bu gücü kaldırır mı? Yada başka bir öneriniz olurmu? Osram DS3 night breaker laser next gen ve statik viraj farlarıma H7 sipver alacağım ledlerimide değiştirmek istiyorum.

Forumda epey araştırma yaptım sn moderatörümüz @forzaGilles beyefendiyi etiketliyorum bu konuda bilgisi bir hayli fazla şimdiden teşekkürler.
Birde mercekelerim çok lekeli temizlik yaptıramayacağım yinede da3 laserlerin görüşüme etkisi olurmu arada kaldım.
IMG_8505.jpeg

Saygılar…

Merhabalar;
Sis farlarım için sellektörde kuvvetli olması açısından Nikenin Nova Serisi 90w lık H11 ürününü almayı düşünüyorum. 90w yazması şüphelendirdi elektrik tesisatı bu gücü kaldırır mı? Yada başka bir öneriniz olurmu? Osram DS3 night breaker laser next gen ve statik viraj farlarıma H7 sipver alacağım ledlerimide değiştirmek istiyorum.

Forumda epey araştırma yaptım sn moderatörümüz @forzaGilles beyefendiyi etiketliyorum bu konuda bilgisi bir hayli fazla şimdiden teşekkürler.
Birde mercekelerim çok lekeli temizlik yaptıramayacağım yinede da3 laserlerin görüşüme etkisi olurmu arada kaldım.
Ekli dosyayı görüntüle 76601

Saygılar…
Ben şahsen verilen bu değerlere inanmıyorum ayrıca sis farı dahi olsa sonradan takılan LED karşıdakinin ciddi gözünü alıyor..
Belirttiğiniz Osram ürünlerinden sis farı için olanını da tercih edin. Sis farı sarıya daha yakın renk olması her zaman daha iyidir, beyaz ışık siste ve karda iyi iş yapmaz.
En iyi tercih her zaman Night Breaker

Bu watt olaylari genelde sallamasyon oluyor gercek degeri 3/1 civaridir

Teşekkür ederim. Acaba balasttan sonrası için mi 90w ( yada gercek değeri neyse ) tesisatın yanmasını istemiyorum çünkü 😂

D3s led lazimsa sifir var elimde

Begenmezseniz iade garantili 1 hafta icinde

Geri
Üst Alt