İç Işıkların Kendi Kendine Yanıp Sönmesi


Chedjou

Üye
Katılım
18 Ocak 2024
Mesajlar
59
Tepkime puanı
45
Konum
İzmir
Araç
2023 Golf 8 Life DSG
Merhabalar, 2023 model Life Golf sahibiyim. 9 günlük bayram tatilinde araç havaalanı otoparkında idi. Pazarı Pazartesiye bağlayan gece döndüm ve evin önüne park ettim.

Pazartesi 10 gibi işe gitmek için evden çıktım, kısa süre sonra şarkı ile birlikte dokunmatik ekran sesi gelmeye başladı ancak anlam veremedim. Ekranı resetlesem de ses düzelmedi.

İş yerine vardığımda kapalı otoparka girdim ve iç dokunmatik ışıkların kendi kendine yanıp söndüğünü ve sesin ondan geldiğini fark ettim. Ancak ses ve yanıp sönme senkronize değildi. Kapatmak için dokunsam da dokunmalarım fayda etmiyordu. Aracı stop ettim, kapıları kilitledim ancak ışıklar hala kendi kendine yanıp sönüyordu. Acelem olduğundan o şekilde bıraktım ve ofise çıktım. Akü gücü kesildiğinde kapanır diye düşündüm.

Tabi ki aklım arabadaydı, öğle arası arabaya indiğimde sağ iç ışık yanıktı, ancak yanıp sönme bitmişti. Kilidi açıp sağ ışığa dokununca normal şekilde kapandı. Sonrasında aracı çalıştırdım, ışıklar normal çalışıyordu. Akşam eve giderken de, bugün sabah işe gelirken de normal şekildeydi. Daha önce bunu yaşayan var mı? Video mevcut ancak yüklemeyi bilmiyorum, birisi yardımcı olursa atabilirim.
 
Forum içinde bununla alakalı konu ve bilgiler var...

kronik arıza...

1- servise götürüyorsun yazılım atıyorlar
2- bir daha olursa bir daha götürüyorsun yazılım atıyorlar
3- bir daha olunca bir daha götürüyorsun değişim yapıyorlar...
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt